Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Nijmegen

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

De NN Zevenheuvelenloop is niet mogelijk zonder de medewerking van een groot aantal vrijwilligers. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn zo'n 800 vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen.

Er zijn veel verschillende taken: in de voorbereiding zorgen vrijwilligers voor de verzending van de deelnemerspakketten en de opbouw van het start- en finishgebied, het uitzetten van het parcours e.d. Op de dag van de loop zelf zorgen vrijwilligers voor een soepel verloop van de dag. Er zijn infoposten, medewerkers in het start- en finishgebied, onderweg is het belangrijk om de wegen verkeersvrij en dus veilig te houden.

Alleen of met je club?

Je kunt je individueel aanmelden als vrijwilliger, maar nog leuker is het als je je met een hele groep van jouw (sport-, muziek- of andere) vereniging aanmeldt. In ruil voor deelname met een club, doen wij een donatie in de clubkas. Je kunt natuurlijk ook met een club mensen werken voor een donatie aan een goed doel.

Inschrijven

Aanmelden als vrijwilliger kan via onze speciale aanmeldpagina. Je kunt hiervoor beter op een laptop of PC werken.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Mail dan naar:Functie:vrijwilligers
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vrijwilligers Stichting Zevenheuvelenloop 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures