Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Nijmegen

VV-Oost Vrijwilligers voor Oost

een aantal betrokken en deskundige wijkbewoners in Altrade, Hengstdal en andere wijken in stadsdeel Oost werkt sinds 2016 onbetaald aan spreekuren voor informatie & advies en voor contact en ontmoeting en af en toe samen met gemeentelijk informatie centrum Stip Oost. Al sinds 1980 is duidelijk dat er Nijmegen oost behoefte is aan laagdrempelige advies en informatie als in de wijkwinkel Daalseweg. Sinds 2014 is duidelijk dat er ook behoefte is aan activiteiten& ontmoeting rond boeken, gesprek, koken, kunst, wandelen, tuinieren en zingeving. Meer dan twintig vrijwilligers bieden sinds oktober 2015 informatie/advies en activiteiten in Stip Oost en daarbuiten. Er was een minibibliotheek waar je een boek kunt ruilen. een tafel waar je de krant kunt lezen, muren waarop je kon exposeren en een prikbord voor initiatieven. Woensdagmiddag was er ook een breicafe en in de zomer bij de voordeur een gastvrij terras. Het spreekuur van Wijkgroep Duurzaam Hengstdal is twee jaar verplaatst naar dinsdag en woensdagmiddag in het BES buurthuis aan Hengstdalseweg 194, maar sinds 16 juli 2023 gesloten. Het spreekuur van Stip Oost komt na de zomer 2023 terug in PH7. Op de Prins Hendrikstraat 7. Ma en donderdagmiddag plus woensdagmorgen Welkom

Dommer van Poldersveldtweg 281

6523CW Nijmegen

Toon op kaart

nijmegen-oost.nl/pagina/vv-oost-vrijwilligers-voor-stip-oost1stip-oost1

betrokkene

26 oktober 2023 1 reactieFunctie:vrijwilligers
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vrijwilligers Stichting De Wijkkrant voor Nijmegen-Oost 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures