Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Nijmegen

BELONING onvergetelijke ervaring voor vrijwilligers!

Onvergetelijke ervaring voor vrijwilligers! Wil jij deze zomer een echte SUPERHELD zijn voor voor volwassenen met een verstandelijke beperking?

Wil jij deze zomer een echte SUPERHELD zijn voor volwassenen met een verstandelijke beperking? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij organiseren namelijk paardrijvakanties voor deze groep mensen en we hebben nog vrijwilligers nodig om hen te begeleiden en te ondersteunen.

Als vrijwilliger heb je de belangrijke taak om de deelnemers te helpen bij alle activiteiten. Het paardrijden is maar een stukje van het programma. Ervaring met paarden is geen vereiste, maar wel een pluspunt. Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking en dat je geduldig en respectvol met hen om kunt gaan. We zoeken géén persoonlijke verzorgers maar mensen die onze doelgroep zich zelf laat verbazen. Het gaat erom dat je de deelnemers met elkaar een onvergetelijke vakantieweek bezorgt waarin ze zich veilig en gezien voelen.

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan als vrijwilliger en help ons samen deze vakanties tot een succes te maken! Je krijgt er veel dankbaarheid, ervaring, zelfreflectie en gezelligheid voor terug. We kijken uit naar jouw hulp als superheld tijdens deze paardrijd vakantie!

Vragen of vrijwilliger worden?Functie:vrijwilligers
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vrijwilligers Olke Bolke Ruiterkampen 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures