Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Nijmegen

Functieomschrijving

Als vrachtwagenchauffeur bij Sanquin Bloedvoorziening in Nijmegen vervoer je bloed en bloedplasma tussen labratorium en diverse afnamelocaties. Hiermee heb jij een baan met veel verantwoordelijkheid en draag je een steentje bij aan de maatschappij.

https://www.youtube.com/watch?v=kKjDsouX97M

wat bieden wij jou
 • Uurloon van €14,50 tot €16,82 plus toeslagen
 • Code 95 volledig vergoed door Randstad
 • Veel verantwoordelijkheden en uitdaging
 • Parttime functie in 2 ploegen systeem
 • Gezellig team van chauffeurs in Nijmegen
 • Baan voor langere tijd; tot 4 jaar via Randstad
wie ben jij

Wij zijn op zoek naar een representatieve chauffeur met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Voor Sanquin ga jij bloed en bloedplasma vervoeren, super interessant en verantwoordelijk werk. Jij draagt bij aan de gezondheid van veel mensen in Nederland!

Wij zijn op zoek naar meerdere parttime chauffeurs; 16 uur per week, maar ook 24 of 32 uur per week. Alles is bespreekbaar en stemmen we af op jouw wensen. Daarnaast ben bereid om in een 2 ploegen systeem werken. De ene week werk je in de ochtend en middag en de andere week in de (late) middag, avond en begin van de nacht.

 • Rijbewijs C incl. geldige Code 95 en Digipas;
 • Beschikbaar op minimaal 3 werkdagen;
 • VOG overlegbaar.
wat ga je doen

Dagelijks verlaten honderden orderregels het magazijn van Sanquin om vervolgens getransporteerd te worden naar verschillende locaties in Nederland. Jij als vrachtwagenchauffeur gaat deze producten vervoeren van en naar ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit doe je met grote zorgvuldigheid, het zijn producten die een groot maatschappelijk belang dienen. Jij voelt je trots om hier een rol in te spelen. Ook vind jij het heerlijk om in de avond en nacht te werken. Je zult overdag werken, maar ook in de avond en de nacht. Jouw planning is vier weken vooraf bekend zodat je hier ook je privéafspraken op af kunt stemmen.

 • Vervoeren van bloedgerelateerde producten met de vrachtwagen;
 • Dag- en avondwerk;
 • Een parttime werkweek van 16 uur of 24-32 uur.
waar ga je werken

Als vrachtwagenchauffeur rijd je met kwaliteitsgoederen die het leven van anderen kunnen redden. Een grote verantwoordelijkheid voor een nog groter doel. De geconditioneerde producten worden met aandacht en zorg van A naar B gebracht. Daarom is iedere chauffeur GDP-gecertificeerd en getraind om de kwaliteitsrichtlijnen helder voor ogen te hebben en te houden. Dit werk vraagt om scherpte en om verantwoord en verbindend optreden van iedereen om de kwaliteit van de gevraagde dienst hoog te houden.

 • Informeel
 • Inzet met hart en ziel in voor het werk én elkaar
 • Samenwerken is ook lol hebben, zonder dat het afbreuk doet aan de professionaliteit
sollicitatie

Ben jij enthousiast over deze vacature? Reageer dan snel via de knop 'solliciteer direct'. Na een telefonisch kennismakingsgesprek stellen we je graag voor bij Sanquin.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:vrachtwagenchauffeur buitenland
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:17 – 17
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vrachtwagenchauffeur Randstad 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures