Vacature Vrachtwagenchauffeur C

Vrachtwagenchauffeur C in Nijmegen

Functieomschrijving

Ontzettend leuke functie als bakwagenchauffeur (rijbewijs C), met veel klantcontact en diverse routes? Lees dan snel verder en solliciteer als vrachtwagenchauffeur en JOIN THE PACK!Jouw werkdag:Als routechauffeur bezorg je met een gekoelde bakwagen levensmiddelen en andere boodschappen bij onder andere ziekenhuizen en zorginstellingen. Je hebt veel contact met klanten, want je komt letterlijk ‘bij de klant in huis’. Je bent dus niet alleen maar kilometers aan het maken! We leren jou gemiddeld genomen 6 verschillende routes. Daardoor is er voldoende afwisseling en is er geen dag saai. De planningen zijn tijdig bekend, waardoor je weet waar je aan toe bent. Uiteraard kan er nog wat gewijzigd worden bij calamiteiten. Sta je ingepland maar wil je last-minute toch nog vrij? Dan proberen we dit voor jou te regelen.Op het aangegeven tijdstip vertrek je. Al de routes hebben een vaste volgorde qua klanten, dus doorgaans geen verrassingen. Gemiddeld stop je per dag op 10 verschillende locaties. Afhankelijk van het type klant lever je de producten op rolcontainers bij de deur af óf je zet het tot op afdelingsniveau in de koelkast. Je bent gedurende de dag vrij in het indelen van jouw pauzes, waarbij je natuurlijk rekening houdt met de rijtijden en aflevertijden van de klanten.De werktijden:De meeste routes vertrekken tussen 4.00 en 6.00 uur. Als bakwagenchauffeur werk je gemiddeld tussen de 40-45 uur per week, verdeeld over 5 werkdagen. Om de week werk je ook op zaterdag. Op zon- en feestdagen werken we in principe niet.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C;
 • Je bent in het bezit van een chauffeurspas en code 95;
 • Je weet goed om te gaan met onverwachte situaties en communiceert duidelijk met de logistiek planners bij afwijkingen;
 • Je bent om de andere zaterdag beschikbaar en bereid om te werken.
Arbeidsvoorwaarden

Wat kun jij verwachten:

 • Vroeg starten, maar lekker op tijd terug;
 • Terug van de route? Dan ben je ook echt klaar. Geen extra ritten of verrassingen;
 • Een startsalaris tot €2600,- bruto per maand, afhankelijk van hoeveel ervaring jij meebrengt;
 • Je bent geen nummer, we kennen je echt bij naam;
 • Gemiddeld werk je 40-45 per week, verdeeld over 5 dagen;
 • Om de zaterdag moet je werken, maar hiervoor krijg je in principe doordeweeks een compensatiedag. Voor de zaterdag geldt een onregelmatigheidstoeslag van 10%;
 • Twee weken van tevoren is de planning bekend en weet je precies welke route je die dag gaat doen;
 • Wij hebben op alle locaties goede voorzieningen voor de chauffeurs.


Functie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vrachtwagenchauffeur C Wolfram Chain 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures