Vacature VIG Nachtdiensten

VIG Nachtdiensten in Nijmegen

Werken bij Aqua Viva

Hallo Morgen 2022-09-08T09:26:53+00:00

Vacatureoverzicht

Tijdens de nachtdienst draag je samen met een collega de verantwoordelijkheid voor de zorg voor onze bewoners met een psychogeriatrische of somatische zorgvraag.

Aqua Viva wil graag in gesprek komen met kandidaten voor de functie van Pastor (16-20 uur per week).

Over Aqua Viva

Aqua Viva is een modern woon-/zorgcomplex in Nijmegen dat eind 2016 is geopend. Wij bieden huisvesting, verzorging en verpleging (zowel Somatiek als PG) aan veelal mannelijke religieuzen en in toenemende mate ook aan reguliere, niet-religieuze bewoners.De organisatie is klein en overzichtelijk. Er werken ongeveer 90 enthousiaste en betrokken medewerkers. Men kent elkaar en dat geeft een bijzonder huiselijke sfeer.

Het team Zorg & Welzijn bestaat uit zorgverleners, huishoudelijke zorgmedewerkers en activiteitenbegeleiders. De teams hebben zich afgelopen jaar ontwikkeld tot zelforganiserende teams. De leden van het team zijn daarom eigenaar van en samen verantwoordelijk voor roostering, planning en uitvoering.

Vrijblijvend kennismaken met Aqua Viva? Kom dan gezellig bij ons op de koffie of thee!

We zijn erg nieuwsgierig naar jou en je ambities en vertellen je graag meer over de werk- en opleidingsmogelijkheden die wij bieden. Interesse in een kennismaking? Stuur dan een mailtje naarFunctie:vig nachtdiensten
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. VIG Nachtdiensten Aqua Viva 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures