Vacature Verzorgende IG (Nachtdienst)

Verzorgende IG (Nachtdienst) in Berg en Dal

In de nacht bied jij zorg en ondersteuning aan 32 bewoners. Door jouw inlevingsvermogen en professionele zorg voelen de bewoners zich veilig en vertrouwd. Jij stelt hen gerust en zorgt ervoor dat de nacht goed verloopt. Werk jij graag in de nacht?

ZZG zorggroep heeft per direct een vacature voor verzorgende IG (nachtdienst) bij woonlocatie Vlindertuin in Berg en Dal. Je krijgt direct een vast contract.

Jij als verzorgende IG

Je werkt in deze functie voornamelijk in de nachtdienst. Je start je dienst om 22.45 uur met de overdracht, zodat je op de hoogte bent van alles wat er speelt. Je zorgt voor een veilige en rustige nacht voor zo'n 32 bewoners. Er wordt dus veel zelfstandigheid van jou verwacht, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op het AVT-team (de verpleegkundige achterwacht). Zij zijn gedurende de nacht bereikbaar voor vragen. Daarnaast werkt er in de nacht ook een verzorgende IG op woonlocatie Bosrand, op loopafstand van de Vlindertuin, waar jij op elk moment in de nacht mee kan schakelen. Jullie ondersteunen elkaar bij calamiteiten. Dit geeft een gevoel van 'er samen voor staan'.

In de nacht heb je regelmatig te maken met onrust op de woonlocatie. Bewoners zijn soms wakker en gaan dwalen of er valt iemand. Jij onderneemt direct actie als de situatie daarom vraagt en zorgt dat de rust in huis gewaarborgd blijft. Je speelt hierbij in op de behoefte van de bewoner op dat moment. Tijdens je dienst registreer je alles in het systeem. Aan het einde van jouw dienst, om 07.15 uur, zorg je voor een korte overdracht aan je collega's.

Woonlocatie Vlindertuin

In woonlocatie Vlindertuin wonen 32 mensen, verdeeld over vier kleinschalige woongroepen. Alle bewoners hebben een vorm van dementie. Er is 24 uur per dag intensieve zorg en toezicht dichtbij. Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Ze kunnen gebruikmaken van de gezamenlijke huiskamer, de beschermde tuin of van de zelf ingerichte sfeerruimtes. We sluiten aan op de leefstijl en specifieke wensen van bewoners. We ondersteunen ze om zoveel mogelijk hun eigen regie te behouden. Wij kijken graag samen met bewoners, hun familie en mantelzorgers naar de mogelijkheden, zonder daarbij de beperkingen uit het oog te verliezen. Het uitgangspunt van onze woon- en zorgvisie is dan ook: 'Ik mag zijn wie ik ben'.

Dit krijg je

 • Een contract voor 24 - 28 uur per week, waarbij je voornamelijk in de nachten werkt. Af en toe een avonddienst kan ook gevraagd worden.
 • De mogelijkheid om direct een vaste aanstelling te krijgen.
 • Fijne collega's met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.
 • Een salaris van minimaal €2.620 en maximaal €3.417 bruto per maand op fulltime basis (FWG 40) volgens de cao VVT. Het salaris hangt af van jouw werkervaring.
 • Een loonsverhoging van 2,5% per 1 maart 2024 en nog eens 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris.
 • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag.
 • Korting op de aanvullende premie bij de collectieve zorgverzekeringen van CZ Collectief, Avero Achmea, Zilveren Kruis Zorguniek of IZZ. Daarnaast kun je kortingen krijgen op onder andere auto-, reis- en inboedelverzekeringen.
 • Een gratis lidmaatschap van 123Comfort. Hiermee krijg je korting op bijvoorbeeld een pedicure, een klusser of een kapper aan huis.

Dit ben jij

Je hebt écht oog voor de bewoners. Als de beste begrijp jij wat ze nodig hebben en speel je hierop in. Mede door jouw warme persoonlijkheid en open manier van communiceren, vindt elke bewoner het fijn als jij langskomt. Ook collega's werken graag met jou samen - en jij met hen. Daarnaast schakel je makkelijk en snel in onverwachte situaties. En beweeg je moeiteloos mee wanneer de zorg daar om vraagt. Verder vragen we het volgende van je:

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Maatschappelijke zorg 4 met uitstroomvariant 'specifieke doelgroepen' of 'gehandicaptenzorg'.
 • Je werkt voornamelijk in de nacht, maar bent ook bereid om een keer in de avond te werken. Om zo de verbinding met het team te waarborgen.
Wil jij deze baan?

Functie:verzorgende ig nachtdienst
Startdatum:08-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2620 – 3417
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Verzorgende IG (Nachtdienst) ZZG zorggroep 08-10-2023

Bekijk ook andere vacatures