Vacature Verzorgende IG Nachtdienst (Dementie)

Verzorgende IG Nachtdienst (Dementie) in Berg en Dal

In de nacht bied jij zorg en ondersteuning aan 48 bewoners met dementie. Door jouw inlevingsvermogen en professionele zorg voelen de bewoners zich veilig en vertrouwd. Is werken in de nacht voor jou echt een uitkomst?

ZZG zorggroep heeft per direct een vacature voor verzorgende IG (nachtdienst) bij woonlocatie Bosrand, gelegen in Berg en Dal. Je krijgt direct een vaste aanstelling.

Jij als verzorgende IG

Je start je dienst om 22.45 uur met de overdracht, zodat je op de hoogte bent van alles wat er speelt. Je zorgt voor een veilige en rustige nacht voor 48 bewoners. Er wordt dus veel zelfstandigheid van jou verwacht, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op het AVT-team (de verpleegkundige achterwacht). Zij zijn gedurende de nacht bereikbaar voor vragen. Daarnaast is er in de nacht ook een verzorgende IG aan het werk bij woonlocatie Vlindertuin, gevestigd naast Bosrand, waar jij op elk moment in de nacht mee kan schakelen. Jullie ondersteunen elkaar bij calamiteiten. Dit geeft een gevoel van 'er samen voor staan'.

Je biedt zorg en ondersteuning aan mensen die bijvoorbeeld onrustig zijn of later naar bed gaan. Soms ga je bij een bewoner langs voor het verstrekken van medicatie. Door jouw aanwezigheid bied je mensen die het even lastig hebben in de nacht een luisterend oor.

Tijdens je dienst registreer je alles in het systeem. Aan het einde van jouw dienst, om 07:00 uur, zorg je voor een korte overdracht aan je collega's van de ochtenddienst.

Woonlocatie Bosrand

Loslopende kippen, ezels, schapen en herten in de wei. Bosrand ademt natuur. Prachtig gelegen aan de rand van het bos en toch dichtbij de stad, op de grens met Berg en Dal.

Bosrand geeft een prettig nieuw thuis aan mensen met dementie, met 24 uur per dag welzijn, zorg en toezicht dichtbij. Met de ondersteuning van de professionals wordt er voor gezorgd dat bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven voort kunnen zetten. Bosrand is een beschermde woonvorm voor 48 mensen met dementie verdeeld over zes kleinschalige woongroepen. De woongroepen bestaan uit 8 bewoners en 10 á 12 medewerkers. Twee groepen zijn speciaal afgestemd op opvang van bewoners die tijdelijk vanuit een crisisopname in Bosrand verblijven.

Dit krijg je

 • Een contract voor 24 - 32 uur per week. Het aantal uur is bespreekbaar.
 • De mogelijkheid om direct een vaste aanstelling te krijgen.
 • Fijne collega's met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.
 • Een salaris van minimaal €2.620 en maximaal €3.417 bruto per maand op fulltime basis (FWG 40) volgens de cao VVT. Het salaris hangt af van jouw werkervaring.
 • Een loonsverhoging van 2,5% per 1 maart 2024 en nog eens 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris.
 • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag.
 • Korting op de aanvullende premie bij de collectieve zorgverzekeringen van CZ Collectief, Avero Achmea, Zilveren Kruis Zorguniek of IZZ. Daarnaast kun je kortingen krijgen op onder andere auto-, reis- en inboedelverzekeringen.
 • Een gratis lidmaatschap van 123Comfort. Hiermee krijg je korting op bijvoorbeeld een pedicure, een klusser of een kapper aan huis.

Dit ben jij

Je hebt écht oog voor de bewoners. Als de beste begrijp jij wat ze nodig hebben en speel je hierop in. Mede door jouw warme persoonlijkheid en open manier van communiceren, vindt elke bewoner het fijn als jij langskomt. Ook collega's werken graag met jou samen - en jij met hen. Daarnaast schakel je makkelijk en snel in onverwachte situaties. En beweeg je moeiteloos mee wanneer de zorg daar om vraagt. Verder vragen we het volgende van je:

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Maatschappelijke zorg 4 met uitstroomvariant 'specifieke doelgroepen' of 'gehandicaptenzorg'.
 • Je geeft de voorkeur aan werken in de nacht.

Wil jij deze baan?

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met , bij Bosrand, via of mail naar .Functie:verzorgend ig nachtdienst dementie
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2620 – 3417
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Verzorgende IG Nachtdienst (Dementie) ZZG zorggroep 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures