Vacature Verzorgende IG Arnhem

Verzorgende IG Arnhem in Nijmegen

Ben jij een betrokken en deskundige Verzorgende IG met een passie voor de ouderenzorg? Kom ons team versterken en maak het verschil in het leven van onze bewoners!

Als verzorgende IG ga je diverse handelingen verrichten. Je zorgt voor persoonlijke hygiëne bij een cliënt. Daarnaast voer je medische handelingen uit. Een verzorgende IG is onmisbaar, omdat je een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn van een cliënt.

Wat bieden wij jou
 • Uurloon van €14,85 tot €20,30 per uur
 • Bij goed functioneren een vast contract
 • Werken in gevarieerde teams
 • Parttime of fulltime, wat jij wenst
 • Werken op gevarieerde locaties
 • Divers opleidingsaanbod binnen en buiten de zorg
Wie ben jij

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van zorg op maat aan onze bewoners. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie en stemt de zorg af op de individuele behoeften van de bewoners. Je werkt nauw samen in een multidisciplinair team en draagt bij aan het welzijn en de kwaliteit van leven van onze bewoners.

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG
 • Je maakt verschillende werkwijzes je snel eigen
 • Affiniteit en ervaring in de ouderenzorg
 • In staat om zelfstandig te werken en ook goed in teamverband
 • Flexibiliteit in werktijden en bereidheid tot werken in wisselende diensten
Wat ga je doen

Aan de slag als Verzorgende IG! Op elke locatie kan er wat anders van je verwacht worden. Hierbij luister je goed naar de dagverantwoordelijke en volg je eventuele instructies. Mocht die er niet zijn, kan jij goed zelfstandig werken en weet je waar je de juiste informatie kan vinden. Je verricht alle nodige verpleegtechnische, verzorgende en begeleidende handelingen. Hierbij signaleer je behoeften en wensen van de cliënt. Waarna je overleg en overdracht hebt met collega's.

Waar ga je werken

Deze functie is beschikbaar op meerdere locaties in Arnhem en nabijgelegen gebieden.

 • Via Tempo-Team Medisch bij verschillende zorginstellingen (geef je keuze aan ons door!) Hierbij houden we rekening met vervoer en reisafstand.
 • Je kunt altijd bij ons terecht om zaken te bespreken. We zoeken samen naar de best passende diensten, locaties, periode-opdracht(en) en werkgevers. Alles passend bij jou wensen!
Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf hierin? Wacht dan niet langer en reageer direct via onderstaande sollicitatieknop! Heb je vragen, bel of app naar 026-3203312.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Verzorgende IG Arnhem, Verzorgende IG
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Verzorgende IG Arnhem Tempo-Team 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures