Vacature Verpleegkundigen

Verpleegkundigen in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Verpleegkundigen in Nijmegen

CWZ Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Leren bij CWZ

Als opleidingsziekenhuis voor artsen en verpleegkundigen willen wij voor jou graag de beste werkgever zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat je alle ruimte krijgt om te leren en je te blijven ontwikkelen.Wil je graag groeien in je werk? Dan zit je hier op de goede plek!

Wat bieden wij?

Wij bieden ervaring in topklinische zorg en een uitstekend leerklimaat. Jaarlijks monitoren we de goede aspecten en aandachtspunten van leren en begeleiden, waardoor afdelingen een veilig en uitdagend klimaat kunnen blijven bieden. Hoe belangrijk wij leren vinden, zie je in het aantal medische opleidingen (27), het aantal arts-assistenten dat jaarlijks (deels) in opleiding is (140) en een toenemend aantal leerafdelingen in CWZ. Dit zijn afdelingen waar je in een authentieke werkomgeving onder begeleiding van ervaren verpleegkundigen, zelf alles met betrekking tot de zorgverlening met je medestudenten als team oppakt. Maar ook leren we van onderzoek. Met behulp van onderzoek passen we de nieuwste ontwikkelingen en inzichten toe in de dagelijkse praktijk.

De manier waarop wordt geleerd is modern en vooruitstrevend. Alle leeractiviteiten worden geïnitieerd vanuit de CWZ academie. We stimuleren en faciliteren het leren op de werkplek, waarbij we ook gebruik maken van nieuwe leervormen. Zo werken we met een leerplatform waarin verschillende leeractiviteiten zijn samengebracht. Eigen verantwoordelijkheid staat voorop wat stimulerend werkt voor de persoonlijke ontwikkeling. Bij het ontwikkelen van nieuwe werkvormen sluiten we zoveel mogelijk aan bij de behoefte en vragen uit de praktijk. Dit persoonlijk benaderen van een leervraag sluit naadloos aan bij de strategie.

CWZ hoofdgebouw
Bezoekadres:
Weg door Jonkerbos 100
6532 SZ Nijmegen


Functie: verpleegkundige Startdatum: 16-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.Functie:verpleegkundige
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Verpleegkundigen Ziekenhuis Canius-Wilhelmina 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures