Vacature Verkoper

Verkoper in Nijmegen

Vacature ervaren verkoper

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf in het centrum van Nijmegen. Bij Hoogenboom verkopen we kleding aan mannen en vrouwen. Mooie collecties in een vrij hoog segment. Zowel zakelijke kleding als vrijetijdskleding. We hebben de beschikking over een eigen maatwerkafdeling, atelier, koffiebar en ook een webshop. Hoogenboom heeft ongeveer 25 medewerkers.

Voor Hoogenboom WOMEN zijn we op zoek naar een

ervaren verko(o)p(st)er (3-4 dagen)

Wie ben jij?

Je krijgt energie van mensen en mode. Ook ben je open en kun je zelfstandig binnen een team functioneren. Voor deze functie verwachten we gastvrijheid, ervaring met mode en zelfvertrouwen. Humor is een pré. Opleiding zegt ons voor deze functie niet veel; een juiste instelling wel.

Hoogenboom?

Hoogenboom is een mooie grote winkel midden in de stad Nijmegen.

Bij Hoogenboom help je de klant van het begin tot het einde. We hebben geen afdelingen of eilandjes. Hoogenboom is goed georganiseerd en de winkel wordt met zorg bijgehouden. We hebben leuke en goed geïnformeerde (veelal vaste) klanten. De meesten willen graag geholpen worden. Met allemaal verschillende individuen vormen we een hecht en flexibel team. Binnen kaders is er veel ruimte om jezelf te zijn.

Als verkoper heb je bij ons roulerende neventaken zoals bijvoorbeeld web, social media of inkoop. We werken structureel aan je verdere ontwikkeling. We proberen elke dag een stapje beter te worden en verwachten dat ook van onze medewerkers.

Enthousiast?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan je motivatiebrief met cv per e-mail naar .Functie:verkoper
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Verkoper Hoogenboom Mode 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures