Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Nijmegen

Verkoopmedewerk(st)er Nijmegen (10-20 uur)

Als verkoopmedewerker in onze winkel in Nijmegen vliegt de dag voorbij. De winkel gaat open en de eerste klanten komen binnen. Deze begroet je met jouw glimlach. Er zijn weer veel nieuwe collecties binnen gekomen, tijd om ze een mooi plekje in de winkel te geven. Je legt bestellingen van klanten klaar en tussendoor reken je de aankopen van klanten af. Dankzij jouw oog voor detail ziet de winkel er altijd netjes uit! Gedurende de dag ondersteun je jouw collega's en door met hen mee te kijken doe je ondertussen veel kennis op over lingerie. Heb jij al meer kennis over lingerie? Dan krijg je de vrijheid om klanten adviseren en het perfecte setje voor ze te zoeken.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Onze winkel aan de Houtstraat in Nijmegen, is een ruim pand. Hier vind je een met passie geselecteerde selectie van de mooiste lingerie en badmode én niet te vergeten, onze eigen collectie. Met je team van 6 betrokken collega's worden er dagelijks veel klanten geholpen. Samen zorgen jullie ervoor dat iedere klant met een glimlach de deur uit gaat. Toewijding, klasse en optimisme zit in ons DNA!

WIE BEN JIJ?

Met jouw energie en enthousiasme maak jij iedere klant blij. Je zit niet graag stil en ziet wat er moet gebeuren. Met jouw commerciële inzicht zie je verkoopkansen en help je klanten proactief. Heb jij nog geen kennis over lingerie? Geen probleem, onze collega's staan te popelen om jouw alles te leren wat zij weten! Jij:

beheerst uitstekend de Nederlandse taal; heb goede sociale en communicatieve vaardigheden; hebt een representatieve uitstraling; bent flexibel en minimaal twee dagen per week beschikbaar, waarvin minimaal één dag in het weekend; hebt passie voor mode en wordt blij van een mooi setje lingerie.

Waarom moet jij voor Annadiva kiezen?

Wij werken dagelijks vol toewijding, optimisme en klasse samen aan de mooiste collectie voor iedere vrouw met een grote cupmaat. Om onze collectie zelf te ervaren, krijg jij 20% korting op de gehele collectie. Als verkoopmedewerker in onze winkel in Nijmegen krijg jij de mogelijkheid om je verkoop skills te verbeteren en veel te leren over de diverse lingeriemerken. Uiteraard krijg je een passend salaris in de retail branche en een extra vergoeding op zondag. De uren zijn in onderling overleg af te stemmen.

Interesse? Stuur nu je gegevens naar t.a.v. , en maak snel kennis met onze collega's van de winkel Nijmegen.

Annadiva

Functie:verkoopmedewerker
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Verkoopmedewerker Annadiva 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures