Vacature Verkoopadviseur bij Van der Sluis

Verkoopadviseur bij Van der Sluis in Nijmegen

Ben je creatief, heb je technisch inzicht, vind je het leuk om klanten te ontzorgen en laat je ze graag met een goed gevoel naar huis gaan? Houd jij wel van een uitdaging en weet jij jouw ideeën om te zetten in een duidelijk beeld en verhaal? Dan gaat jouw hart ongetwijfeld sneller kloppen van de rol als Verkoopadviseur Badkamer bij LIV in Nijmegen!

“Goedemorgen,” zeg je, terwijl je de koffie neerzet. “Jullie eerste huis, spannend!” Het jonge, Brabantse stel tegenover je heeft dagenlang op Pinterest gestruind en hun perfecte badkamer voor ogen. Vol enthousiasme laten ze het je zien. Je was er al bang voor: meteen zie je al wat struikelbokken. Gelukkig ken je alle ins en outs van het nieuwbouwproject en heb je niet alleen helder wat niet mogelijk is, maar vooral ook wat wel mogelijk is. Je legt jouw ideeën voor. “Ik vind het fantastische ideeën, maar ik moet wel even schakelen,” hoor je de vrouw van het stel zeggen. Dat begrijp je natuurlijk goed.

Je neemt ze mee door de showroom om de – door jou geadviseerde - betonlook tegels in het echt te bekijken. “Prachtig!”, zeggen ze. De teleurstelling maakt weer plaats voor enthousiasme. Dat is het mooie van jouw werk hier: bij je vorige werkgever werkte je veel met particulieren. Hier heb je, vanuit de aannemer, veel meer te maken met restricties. Dat maakt de uitdaging om mensen met een goed gevoel te laten vertrekken des te leuker. Met een glimlach op ieders gezicht nemen jullie afscheid. Nu is het aan jou de taak om de offerte op te stellen en de 3D-tekening tot in de puntjes uit te werken. Jouw taak zit erop voor vandaag!

Over de functie

 • Voor jou staat het geluk van de klant voorop. Of het nou gaat om een starterswoning of een appartement van een miljoen: elke klant is even belangrijk.
 • Als Verkoopadviseur voer je adviesgesprekken om de badkamerwensen en -behoeftes van de klant te begrijpen. In het gesprek probeer je onder andere het budget, de gezinssamenstelling en stijlvoorkeur te achterhalen. Aan de hand daarvan bepaal je het advies voor het sanitair en het tegelwerk.
 • Je werkt projectmatig. Dit betekent dat je rekening houdt met de mogelijkheden van het nieuwbouwproject. Lukt iets niet? Dan weet jij het om te buigen naar iets wat wél kan en binnen de besproken wensen valt. Zo zorg je ervoor dat klanten alsnog met een tevreden gevoel naar huis gaan.
 • Naast dat je rekening houdt met de mogelijkheden van het nieuwbouwproject, houd je ook rekening met de wettelijke regelgeving. Jij bent hier goed van op de hoogte.
 • Je stelt je eigen offertes op en bewaakt de sluitingsdatum ervan.

 

Waar ga je werken?

Wie heb je voor je? Wij zijn Van der Sluis, aangenaam. Ons familiebedrijf is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio. Met de drie bedrijfstakken Installatie, Constructie en Agri zijn wij actief op uiteenlopende terreinen, en op elk daarvan zijn we een sterk betrouwbare partner voor elk integraal bouwproces. Onze deskundige collega’s werken met humor en vol trots aan mooie projecten van opdrachtgevers waar we al jarenlange relaties mee hebben!

Als Verkoopadviseur adviseer je de klant bij het maken van badkamer keuzes. Dit doe je voor Versan Adviescentrum vanuit Woonbelevingscentrum LIV, en in opdracht van de aannemer. Versan Adviescentrum is onderdeel van Van der Sluis. Zodra alles rond is, draag je het werk over aan Van der Sluis Installatie of aan een externe partij. Onder Van der Sluis Installatie werken ongeveer 400 medewerkers in de product-marktcombinaties Woningbouw, Renovatie, Beheer & Onderhoud, Utiliteit en Boer en Van Veen.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Als je bij ons komt werken, ga je aan de slag bij een fijn familiebedrijf dat zich kenmerkt door korte lijntjes. Je komt terecht in een leuk team van betrokken en sociale collega’s waar de sfeer zich typeert als no nonsens en informeel. Het team Versan Adviescentrum bestaat uit 12 bevlogen medewerkers die met plezier met elkaar samenwerken. Jij werkt veel samen met klanten, aannemers en externe partijen en stemt, waar nodig, af met de teamleider Versan Adviescentrum.

Naast dat we als organisatie veel te maken krijgen met allerlei uitdagende ontwikkelingen, investeren we ook graag in de ontwikkeling van onze werknemers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf en het volgen van een opleiding. Kenmerkend voor Van der Sluis zijn de lange dienstverbanden. Veel van onze collega’s groeien door en eindigen in een andere functie dan waar ze ooit in begonnen zijn.

Wat vragen we van jou?

 • Heb jij minimaal mbo 4 werk- en denkniveau?
 • Heb jij ervaring met een 3D-tekenprogramma en een offerteprogramma?
 • Kun je creatief denken, ben je klantgericht, heb je technisch inzicht en kun je werken met deadlines, zodat de andere betrokken partijen op tijd verder kunnen met hun werk?

Ja? Reageer dan direct!

 

Wat krijg je van ons?

 • Een leuke, uitdagende baan voor 32-40 uur per week.
 • Een goed salaris tussen de € 2.568 en € 3.552 afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling.
 • Een reiskostenvergoeding van netto € 0,21 per kilometer. Werk je liever een dag thuis? Ook dat is mogelijk bij een fulltime dienstverband.
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en 13 ATV-dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Alles wat je nodig hebt voor een prettige werkdag. Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon.
 • En last but not least: fijne collega’s en ruimte om de functie zelf deels in te richten.

 

Collega Ben vertelt

“Hoi, ik ben Ben. Als Verkoopadviseur is het elke keer weer een leuke uitdaging om binnen de regelgeving en projectafspraken voor de kopers een droombadkamer te realiseren. Dit gebeurt bij Van der Sluis met een team van fijne collega’s in een hele mooie showroom. Omdat je samenwerkt met verschillende partijen en de wereld van woningbouwprojecten altijd in beweging is, is het nooit saai. Dit, in combinatie met de diversiteit, verantwoordelijkheid en de mate van vrijheid die ik ervaar, zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!”

 

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Arnet Calis (teamleider Versan bij Van der Sluis) op telefoonnummer 06-10011778 of via e-mail: arnet.calis@vandersluis.nl.Functie:Commercieel medewerker
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Verkoopadviseur bij Van der Sluis Van der Sluis 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures