Vacature Verkeersregelaars

Verkeersregelaars in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Verkeersregelaars in Nijmegen

Tijdens de Zevenheuvelenloop zijn er meerdere vacatures. Zo zijn we altijd op zoek naar goede verkeersregelaars (een opleiding krijg je gratis van ons), medewerkers voor de startvakken, drankpost medewerkers en vrijwilligers bij de kinderloop. Lijkt het je leuk om dit evenement, dat na twee jaar terug mag keren, mee te helpen slagen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Ook leuk: als je met een groep van een vereniging of organisatie mee komt helpen, kunnen wij een bedrag in de clubkas storten!

Vereisten

De Stichting Zevenheuvelenloop organiseert jaarlijks drie hardloopevenementen. Naast de NN Zevenheuvelenloop/NN Zevenheuvelennacht organiseren we ook de Alfa Laval Stevensloop en de Marikenloop. Dit doen we met een enthousiast team waarvan zeven medewerkers op kantoor aanwezig zijn. Daarnaast is er een vierkoppig bestuur.

Ben je geïnteresseerd? Druk op de aanmeldknop!


Functie: verkeersregelaar Startdatum: 02-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. Verkeersregelaars Stichting Vrijwilligerscentrale Nijmegen 02-11-2023


Functie:verkeersregelaar
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Verkeersregelaars Stichting Vrijwilligerscentrale Nijmegen 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures