Vacature Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)

Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) in Beuningen Gld

Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV)

Direct solliciteren

Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) - Beuningen

Geef jij kleur?

Ben jij niet bang om initiatief te tonen en ben jij een echte kartrekker? Dan is de vacature eerst verantwoordelijk verzorgende jou op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?

Je bent samen met je collega's een belangrijke schakel in het welzijn van onze bewoners en zijn familie en je team. Je hebt een coördinerende en signalerende rol en stelt samen met de bewoner of diens contactpersoon een persoonsgericht zorg/leefplan op, of je begeleidt en coacht je collega's hierbij. Je hebt een kartrekkersrol binnen het team, waarin je op een inspirerende en motiverende manier ruimte schept om het samen steeds een beetje beter te doen.

Als EVV-er werk je regelmatig boventallig over 4 woningen. Je kijkt dus waar je helpende en medewerkers wonen eventueel zou kunnen ondersteunen of coachen.

Wie ben jij?

Je hebt plezier in je werk als verzorgende en wil dit graag overbrengen op je collega's. Door het plezier in je werk en je enthousiasme ben jij in staat je collega's het goede voorbeeld te geven.

Je bent betrouwbaar voor de bewoners, hun familie en voor je collega's. Afspraak is afspraak. Je kunt zowel zelfstandig als in een multidisciplinair teamverband werken, waarbij je de vraag van de bewoner als uitgangspunt neemt. Verder beschik jij over:

 • Een diploma verzorgende IG/EVV. Heb je het EVV diploma nog niet, dan behoort het tot de mogelijkheden om dit te behalen
 • Je hebt het in je om op een natuurlijke manier te coördineren en te coachen
 • Je kunt goed luisteren, andere motiveren en overtuigen.

Waar ga je werken?

Zorggroep Maas & Waal is een innoverende zorgorganisatie die cliënten met passie ondersteunt op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Wij geven hun leven extra kleur met ruim 1100 medewerkers en 400 vrijwilligers vanuit vier verschillende locaties; Beuningen, Beneden-Leeuwen, Ewijk en Druten.

Wat bieden wij jou?

Bij zorggroep Maas & Waal geloven we in de juiste mens op de juiste plek. Jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Hierbij volgen we de cao VVT. Dit betekent voor jou in een notendop:

 • Een vast contract tussen de 24 en 32 uur
 • Een bruto salaris van minimaal € 2.620,33 en maximaal € 3.417,153 (FWG 40) afhankelijk van je werkervaring
 • In ons vitaliteitsbeleid bieden we je een breed aanbod. Denk aan sporten na je werk, een leefstijlprogramma, een budgetcoach en interessante workshops. Vitaal leven is goud waard!
 • Onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Een aantal voordelen zoals een fietsplan, aankoop extra vakantiedagen en een jaarlijks belastingvoordeel op je reiskosten woon- werk verkeer
 • Wil je verder leren? Ook dat kan bij ons!

Zin om kleur te geven aan het leven van onze bewoners als eerst verantwoordelijk verzorgende?

 • Word je gebeld door één van onze recruiters voor een eerste kennismaking
 • Daarna volgt een tweede gesprek met je leidinggevende
 • Iedereen enthousiast? Dan plannen we een arbeidsvoorwaardengesprek in met één van onze recruiters

Wil je meer inhoudelijke info over de baan als eerst verantwoordelijk verzorgende bij zorggroep Maas en Waal? Bel dan naar , , via telefoonnummer: .Functie:verantwoordelijk verzorgende evv
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2620 – 3417
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) Zorggroep Maas & Waal 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures