Vacature Vakkundig verpleegkundig triagist

Vakkundig verpleegkundig triagist in Nijmegen

Voor deze fantastische rol als verpleegkundig triagist draait alles om het ondersteunen en zorgen voor onze waardevolle patiënten. Je bent hun eerste aanspreekpunt via de telefoon en verantwoordelijk voor het uitvoeren van triage. Elke persoon is uniek met eigen medische zaken, wat betekent dat geen enkel gesprek hetzelfde is! Ben je hier net zo enthousiast over als wij zijn? Laten we snel ontdekken wat deze functie nog meer voor jou in petto heeft!

Wat bieden wij jou
 • Bruto uurloon €16,81
 • Triage opleiding vergoed
 • ORT + eindejaarsuitkering, dat tikt aan!
 • Werken op kantoor
 • Heel veel doorgroeimogelijkheden!
 • Werken in diverse diensten 24/7
Wie ben jij

Nog steeds nieuwsgierig naar de functie verpleegkundig triagist? Kun je op onderstaande vragen "ja" zeggen? Dan ben jij de topper die wij zoeken!

 • Ben je gediplomeerd Verpleegkundige?
 • Ben je flexibel, communicatief vaardig en heb je ervaring met triage?
 • Ben je beschikbaar voor alle diensten 24/7?
 • Ben je op korte termijn voor minimaal 6 maanden beschikbaar?
 • Ben je voor minimaal 24 uur per week beschikbaar?
 • Zin in extra centen door ORT?
Wat ga je doen

Mensen helpen, en dat in een betekenisvolle functie! Je start je dag met een verkwikkende kop koffie. Plotseling begint de telefoon te rinkelen, en jij neemt direct op. Aan de andere kant van de lijn bevindt zich iemand die dringend medische hulp nodig heeft en vol zit met vragen. De persoon klinkt ongeduldig, maar dankzij jouw begrip voor de situatie en jouw ervaring, weet je precies hoe je hiermee om moet gaan. Je brengt jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en medische kennis in de praktijk. Je probeert de persoon zo goed mogelijk te begrijpen, stelt gerichte vragen en beoordeelt de urgentie van de situatie. Vervolgens bied je de meest geschikte oplossing aan. Als de situatie complex wordt, aarzel je niet om te overleggen met een arts. Soms kom je voor uitdagingen te staan, bijvoorbeeld wanneer de persoon nauwelijks Nederlands spreekt, maar maak je geen zorgen! Binnen jouw team staat er een tolk paraat om je te assisteren. Jij bent de held die de dagelijkse medische uitdagingen aangaat en daarmee levens redt!

Waar ga je werken

In de regio Arnhem op kantoor samen met je collega's. Kom je met de auto, dan kun je voor de deur parkeren. Dat is handig! Mocht je er op uit willen in de pauze, ook dat kan met een winkelcentrum om de hoek!

Sollicitatie

Past deze baan bij jou en neem jij de uitdaging aan als verpleegkundig triagist? Druk dan snel op de sollicitatieknop! Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.Toch nog eerst wat vragen? Neem gerust contact op met Ottelien of Valentine!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Vakkundig verpleegkundig triagist, Triagemedewerker
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vakkundig verpleegkundig triagist Tempo-Team 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures