Vacature Tuinmedewerker

Tuinmedewerker in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Tuinmedewerker in Nijmegen

Maatwerk in trajecten

Bij deze functie wordt u opgeleid en begeleidt tot hovenier. U bent mede verantwoordelijk voor het aanleggen en het onderhouden van tuinen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het aanleggen van grasmatten, beplanting en bestrating. De werkzaamheden voert u uit onder begeleiding en op meerdere locaties.

We zijn op zoek naar iemand die ambitie heeft om in het groen te werken. U heeft een flexibele instelling en u kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder beschikt u over een positieve instelling en bent u gemotiveerd. Uiteraard wordt u tijdens uw werk goed begeleidt.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een leuke, uitdagende leerwerkplek. Binnen de werkplaats heerst er een prettige werksfeer. Het certificaat dat u van ons ontvangt en de ervaring die u opdoet, staan beiden goed op uw C.V. Hierdoor bieden wij u meer zekerheid voor een terugkeer op de arbeidsmarkt.

Binnen IrisZorg in Nijmegen is de werkcorporatie Oog voor Talent opgericht. Een werkcorporatie is een organisatie die mensen met een bijstandsuitkering op weg helpt. Oog voor Talent gaat daarbij uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Bij Oog voor talent kunt u uw talenten ontplooien door middel van werkervaring en eventuele bijscholing op maat. Op deze manier werkt u aan een betere positie om terug te keren op de arbeidsmarkt. Bij Oog voor talent kunt u werken en specialiseren in verschillende sectoren, namelijk Productie, Dienstverlening & zorg, Transport en Multimedia.


Functie: tuinmedewerker Startdatum: 22-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

  1. Tuinmedewerker IrisZorg 22-10-2023


Functie:tuinmedewerker
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Tuinmedewerker IrisZorg 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures