Vacature Troubleshooter

Troubleshooter in Nijmegen

Waar kunnen we mee helpen?

Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Medewerker ICT-ondersteuning

Ben jij een troubleshooter van de bovenste plank? Hoor je de vraag-achter-de-vraag en ben je ICT-savvy? Dan verwelkomen de collega's van de Servicedesk je met open armen!

Salaris: €2.620,- tot €3.754,-
Uren: 32-36 (jaarcontract, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd)
Locatie: Integrale Servicedesk (afdeling Informatisering & Innovatie)

Wat ga jij doen?
Jij bent de rots in de branding van alle medewerkers van De Waalboog. Zij weten jou onmiddellijk te vinden als ze ICT-hulp nodig hebben. Maar ze melden zich ook met andere vragen bij de Servicedesk. Jij zorgt zelf voor de oplossing óf je zet de vraag door naar een gespecialiseerde collega. Daarnaast heb je extra taken. Je werkt bijvoorbeeld mee aan standaard en niet-standaard wijzigingen. Of je neemt deel aan projecten of voert beheerwerkzaamheden uit.

De functie heeft 5 resultaatgebieden:

 1. Incident- en probleemmanagement
 2. Doorvoeren van systeemwijzigingen
 3. Proces- en kwaliteitsverbetering
 4. Bewaken van de beveiliging
 5. Informatie en rapportage

En welk resultaat heeft jouw enthousiaste inzet dan op die vijf gebieden? Op de eerste plaats bereik je daarmee dat de (zorg)medewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. En dat wijzigingen accuraat doorgevoerd worden in de ICT-systemen. Verder houd je de (informatie)beveiliging steeds op orde, onder andere door werkzaamheden aan de systemen. Je zorgt bovendien dat je directe collega's en alle andere medewerkers van De Waalboog beschikken over de informatie die ze nodig hebben en dat kennis is geborgd in de gebruikte tools. Dat betekent (ook) dat je incidenten rapporteert en bijdraagt aan periodieke (management)rapportages. Tot slot help je mee om de dienstverlening te verbeteren en neem je deel aan (kleine) projecten.

Wat heb je daarvoor nodig?
Minimaal een diploma op mbo4-niveau, liefst op het gebied van ICT. Heb je bovendien ervaring in de zorg en/of bij een servicedesk? Zijn we extra blij mee!

Waar werk je?
De Servicedesk valt onder de afdeling Informatisering & Innovatie (I&I). Je bent daarom gestationeerd op locatie Joachim en Anna - bekijk vooral even de prachtige nieuwbouw . Maar je werkt soms ook op de andere locaties van De Waalboog. I&I is volop in beweging: je werkt samen met je collega's in een écht dynamische omgeving. Jullie zoeken daarin samen steeds naar innovatieve oplossingen voor de toekomst van de zorg. Je komt dan ook terecht in een team van enthousiaste, gedreven en betrokken professionals, die bovendien toewerken naar zelforganisatie.

Waaromwerk je bij De Waalboog?
De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Wij zijn op reis naar de bedoeling . Maar wat betekent dat precies - de bedoeling? Het gaat erom dat we de bewoners en cliënten een passend vervolg geven op hun leven. Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hún welbevinden, en om dat van al die andere bewoners en cliënten. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet. Werken vanuit de bedoeling betekent dat je in je werk steeds aansluit en afstemt op de individuele bewoner, zodat de bewoner - direct of indirect - steeds het vertrekpunt is van je handelen.

Maar natuurlijk doe je dit niet voor niets! Wij bieden:

 • Een salaris tussen €2.620,- tot €3.754,- op basis van 36 uur (CAO-VVT);
 • Meerdere vergoedingen: zoals een fietsplan, bijdrage voor sport, beweging en ontspanning en een bijdrage voor aanschaf van digitale apparatuur;
 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • 8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Zo werkt het!
Heb jij ervaring en zie je een toekomst bij De Waalboog helemaal zitten? Neem dan contact op met . We kijken naar je uit!
Tot bij De Waalboog!

De Waalboog

Goede (ouderen)zorg gaat bij De Waalboog over een passend vervolg vinden. Samen met de bewoner en de mensen om hem of haar heen geven we een waardige invulling aan het leven bij De Waalboog. Zo thuis als maar kan. Die specialistische zorg, behandeling en ondersteuning bieden we in een prettige werkomgeving. Een omgeving waarin waarden als professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend belangrijke uitgangspunten zijn. Een omgeving waarin er ruimte is voor nieuwe ideeën en je eigenaarschap kunt nemen voor je werk. En je volop de kans krijgt om je te ontwikkelen, op een manier die past bij jouw achtergrond, opleiding, talenten en kwaliteiten.Functie:troubleshooter
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2620 – 3754
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Troubleshooter Stichting De Waalboog 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures