Vacature Traineeship Duurzaamheid

Traineeship Duurzaamheid in Nijmegen

Ben jij klaar voor een nieuwe manier van werken? Bij HUBSUB komen geluk en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Met het traineeship duurzaamheid wijzen wij jou de weg in het duurzame speelveld, volg je trainingen en ga je aan de slag bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers. Wil jij samen met andere HUBBERS groeien, leren en genieten? Join the HUB!

WERK OP JOUW MANIER

Werken kun je overal, maar je écht thuis voelen en ergens bij horen niet. Door te hubben ben je altijd onderdeel van een club van vakfanaten, de HUB. Daarnaast krijg je steeds een project wat bij jou past en waar jij jouw talent in kwijt kunt, jouw 9,5. Met de HUB werk je regelmatig op pop-upkantoren en doe je leuke dingen, van een bierproeverij tot golfclinic. Om jouw 9,5 optimaal in te zetten krijg je een talentmanager die meedenkt over jouw ontwikkeling én vooral zorgt dat jij gelukkig blijft! Want wanneer jij gelukkig bent, komt het succes vanzelf. Zo krijg jij de ideale work-life match!

Waar je in ieder geval op kunt rekenen:

 • Een compleet aanbod van 5 modules, aangeboden door de Bestuursacademie, die naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk. De onderwerpen zijn: de energietransitie, klimaatwet, omgevingswet, participatie onder de omgevingswet en samenwerken in ketens en netwerken.
 • Je begint direct aan een project bij de gemeente, omgevingsdienst of provincie waar je ook jouw praktijkopdrachten kunt uitvoeren.
 • Naast je project ben je 6-tot-8 maanden gemiddeld 20% van je werkweek bezig met het ontwikkelprogramma in de vorm van opleidingsdagen, praktijkopdrachten en coaching van jouw talentmanager.
 • Je leert welke zaken jij in de praktijk nodig hebt om het duurzaamheidsbeleid vorm te geven, hoe je een gedegen advies geeft en je bent op de hoogte van relevante wetten die van invloed zijn op jouw nieuwe rol.
 • De lessen worden verzorgd door docenten die met beide benen in de praktijk staan. Door hun kennis van het vakgebied kunnen ze jou uitstekend helpen de vertaling te maken naar je eigen werkzaamheden en organisatie. Dat doen zij onder meer door oefeningen en het geven van praktijkvoorbeelden. Ook de interactie met andere HUBBERS speelt hierin een belangrijke rol.

HIER HERKEN JIJ JEZELF IN

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Bestuurskunde, Milieu of Duurzaamheid.
 • Je hebt (stage of project)ervaring opgedaan binnen een overheidsinstelling op het gebied van de energietransitie, klimaatadaptatie of circulaire economie.
 • Je hebt een duurzame mindset en bent vastberaden anderen daarin mee te nemen.

DIT MAAKT JOU ANDERS DAN DE REST

Wij geloven niet in een gelijk functieprofiel. Waar wij wel in geloven? Dat iedereen een unieke 9,5 heeft. Een talent waarin je uitblinkt. En dat talent maakt jou goed én gelukkig in je werk. Daarom horen wij graag waar jouw kracht ligt. Dan zoeken wij daar een passende opdracht bij.

BIJ HUBSUB KRIJG JE MEER

 • Je werkt 32 of 36 uur per week, zo is er ruimte voor meer dan alleen werk.
 • Een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.
 • Een volledig gefaciliteerd ontwikkelprogramma vanuit de Bestuursacademie.
 • Een eigen talentmanager om jouw 9,5 optimaal in te zetten.
 • Een pop-uplocatie om kennis te delen met andere HUBBERS.
 • Een laptop, telefoon en een volledige reiskostenvergoeding.

EXTRA: FLEXIBELE ARBEIDSVOORWAARDEN

Wat jou gelukkig maakt, weet jij het beste zelf. Daarom krijg je flexibele arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je 6% van je salaris mag besteden aan dingen die jij belangrijk vindt. Heb je liever een iPhone dan een Android? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Bij ons werk jij op jouw manier.

EXTRA: HAPPY AMBITIOUS PARENTS-PROGRAMMA

Ben jij een (toekomstige) vader of moeder van een kind t/m 12 jaar? En wil jij er zowel voor je gezin zijn als ambitieus blijven in je werk? Dan kijken we samen naar hoe jij dit kunt bereiken! Denk bijvoorbeeld aan extra flexibiliteit, projecten die aansluiten bij jouw ideale work/life match, tijd voor tijd opbouwen en een fijne thuiswerkplek. Want als jij de ruimte krijgt om goed voor je gezin te zorgen, word je ook gelukkiger én succesvoller in je werk!

MEER WETEN?

Ben je enthousiast geworden over HUBSUB en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Bo van Dijck via 06 50 18 82 99 of bo.vandijck@hubsub.nl. Join the HUB!Functie:Beleidsmedewerker Duurzaamheid
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Traineeship Duurzaamheid HUBSUB 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures