Vacature Technisch Beheerder

Technisch Beheerder in Nijmegen

Wij zoeken een Technisch Beheerder voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's)

Wil je meer zelfstandigheid en directe invloed hebben op het hele proces van onderhoud? Schakel je graag tussen verschillende werkzaamheden? Wil je naast je technische kennis ook je andere talenten inzetten? Belangrijk zijn je communicatieve vaardigheden richting besturen en eigenaren. Bij Talis krijg je de kans je verder te ontwikkelen en om betekenisvol werk te doen als Technisch Beheerder VvE. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat hebben wij te bieden?

 • Een jaarcontract, direct gevolgd door een vast contract;
 • een functie van 24 tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen;
 • salaris in schaal I van de cao Woondiensten (maximaal € 4.887 bruto per maand). Het salaris is altijd passend bij jouw kennis en ervaring:
 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering;
 • reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding;
 • genoeg vakantiedagen om jezelf op te laden;
 • uitstekende thuiswerkfaciliteiten waaronder een persoonlijk budget om een thuiswerkplek in te richten zoals bureaustoel en een zit-/stabureau;
 • Hybride werken en de mogelijkheid 4×9 uur te werken bij een fulltime dienstverband;
 • een persoonlijk loopbaanontwikkelbudget;
 • mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
 • mogelijkheid tot het ruilen van secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • goede koffie, verschillende werklocaties en leuke collega's

Wat ga je bij ons doen?
Je komt in dienst bij de afdeling Vastgoed en je maakt onderdeel uit van het team Talis VvE Beheer. Medewerkers in dit team zijn verantwoordelijk voor het beheren van de VvE's op financieel, administratief, technisch en juridisch gebied. Je werkt samen met de VvE beheerder.

De VvE's hebben een beheerovereenkomst met Talis VvE Beheer, waarnaar je handelt in combinatie met de regels in de diverse splitsingsaktes en genomen besluiten van de VvE.
Je handelt zelfstandig de dagelijkse onderhoudsklachten en storingen af en bepaalt hiervan de urgentie. Je stuurt en bent verantwoordelijk voor het proces, de planning en de uitvoering van alle onderhoudswerkzaamheden. Jaarlijks inspecteer je de gebouwen om de meerjaren onderhouds-begroting op orde te houden. Je presenteert deze op de jaarlijkse vergaderingen van eigenaren en je doet voorstellen qua onderhoudswerkzaamheden. Je vraagt offertes op en verstrekt opdrachten. Je controleert de uitvoering van deze opdrachten en de bijbehorende facturen.

Je wilt niet altijd je gelijk halen, maar haalt juist plezier uit het onderzoeken van de perspectieven en belangen van de verschillende eigenaren binnen de VvE's. Er wordt van je verwacht dat je actief deelneemt aan VvE-vergaderingen (ook in de avonduren) en je zet je technische kennis in op het gebied van bouwkunde, brandveiligheid, installaties en duurzaamheid om adviezen te geven en tot een goed onderhouden bezit te komen.

Je onderhoudt contacten met gemeentes, aannemers, installateurs, VvE besturen en eigenaren. Je lost eventuele problemen op met alle partijen waar een contract mee is gesloten.

Kortom, een veelzijdige en veelomvattende functie waarin technische, communicatieve en leiderschapskwaliteiten bij elkaar komen.

Wie ben je?
Jij hebt een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een bouwkundige of technische opleiding genoten. Kennis van installaties is een pré. Je communicatieve vaardigheden zijn goed. Je kan gestructureerd werken, bent betrokken en collegiaal. Je hebt bij voorkeur al enige jaren in een onderhoud technische functie gewerkt. Je hebt kennis van de geldende regels en procedures voor VvE beheer of bent bereid dit je snel eigen te maken

Wie zijn we?
Als woningcorporatie bouwen, verhuren en beheren we zo'n 15.500 woningen in de regio Nijmegen en Wijchen. We zorgen voor passende, betaalbare en toekomstbestendige woningen in goed functionerende wijken, in combinatie met een goede zorg.
We helpen graag mee om buurten socialer te maken. Dat doen we niet alleen. We werken graag samen met maatschappelijke organisaties zoals zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten én natuurlijk de bewoners zelf. Altijd in een gezonde balans tussen sociaal belang en verantwoord ondernemerschap. En altijd vanuit de gedachte dat we onze huurders door 'zorg-op-maat' op weg helpen om zo zelfstandig en prettig mogelijk te wonen.
Daarnaast verzorgt Talis het beheer van diverse Verenigingen van Eigenaren in Wijchen en Nijmegen, voornamelijk waar Talis zelf ook bezit in heeft. Het technisch VVE beheer is ondergebracht bij team Vastgoed.

Een fijne, betaalbare woning en woonomgeving is een basisbehoefte. Wil jij bijdragen aan goed en betaalbaar wonen in leefbare wijken? Dan past deze functie helemaal bij jou. Wil je weten wat we nog meer doen? Bekijk dan eens Wij zijn Talis - YouTube

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Ron van de Molengraft op telefoonnummer . Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.talis.nl.Functie:technisch beheerder
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4887 – 4887
Uren per week:9 – 9

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Technisch Beheerder Talis 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures