Vacature System Network Administrator

System Network Administrator in Nijmegen

 • Redactie Nijmegen
 • Unknown

System Network Administrator in Nijmegen

System Network Administrator- Nijmegen Web-Beheer 2023-11-29T17:02:59+01:00

System Network Administrator- Nijmegen

Welke rol en invloed heb jij als System-Network Administrator?

In deze functie houd je je o.a. bezig met het installeren, testen, pro actief beheren, onderhouden en configureren van Cloud en interne infrastructuur. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de servers, systemen, Cloud omgeving, telefonie en het netwerk. Het is een technische en verantwoordelijke functie voor een ervaren ICT professional. Je rapporteert aan de Manager ICT. Je analyseert complexe incidenten en lost deze op. Daarnaast adviseer je het management over nieuwe mogelijkheden/verbeteringen binnen de organisatie.

Je bent verder verantwoordelijk voor:

 • Een geoptimaliseerd systeem en netwerkomgeving voor de medewerkers van de organisatie
 • Een infrastructuur die flexibel en klaar is voor de toekomst in een Cloud omgeving
 • Een goede sfeer op de ICT afdeling
 • De groei van de organisatie

Gewenst profiel:

Herken jij jezelf?

Je bent iemand die het belangrijk vindt om de zaken in één keer goed te doen, plezier te hebben in je werk, je afspraken na te komen en die samenwerkt met als doel het voor de klant beter te doen!

En ook belangrijk is:

 • Ervaring als systeembeheerder in een middelgrote beheeromgeving met Windows servers 2012/2019 en producten zoals bijvoorbeeld Exchange Online, SharePoint Online, VMWare ESX en VMWare Horizon;
 • Ervaring met het beheren van 0365 omgevingen en Intune;
 • Ervaring met het ondersteunen bij het upgraden van de inrichting van security, autorisaties en netwerken;
 • Kennis van de technische kant van de inrichting van security, autorisaties en netwerken;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Geboden wordt:

 • Een marktconform salaris dat wordt afgestemd op je kennis en ervaring;
 • Een premievrij pensioen;
 • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • De keuze uit een voordelige collectieve ziektekostenverzekering;
 • Een uitgebreide kantoorinrichting aan huis verzorgd;
 • €0,24 per kilometer reiskostenvergoeding of een volledige OV-vergoeding (OF een leaseauto;
 • Een toegewijde focus op je persoonlijke groei door middel van individuele ontwikkelingsplannen en toegang tot de eigen Academy van de organisatie.

Onze opdrachtgever is een beursgenoteerd bedrijf en behoort tot de grootste toonaangevende IT dienstverleners in de BeNeLux en Scandinavië met diverse kantoren in Nederland. Ze heeft de missie om klanten te helpen voorop te blijven lopen door de juiste IT oplossing te bieden, op het juiste moment en voor de juiste prijs. Onze opdrachtgever bestaat in de huidige vorm sinds 2013 en komt voort vanuit een samenvoeging van verschillende vooraanstaande IT bedrijven. Ze is gespecialiseerd in het leveren van managed services met de focus op cloud-, security- en IT-oplossingen met een combinatie van hardware en consultancydiensten van toegevoegde waarde. Onze opdrachtgever is aanwezig op acht verschillende locaties door heel Nederland.

Men biedt een breed portfolio aan ICT-diensten en samenwerkingsverbanden met een groot aantal gerenommeerde vendoren. De organisatiestructuur bestaat uit een aantal teams. Één landelijke 1e lijns supportteam gevolgd door verschillende landelijke teams gericht op verschillende kennisgebieden waaronder Cloud, Network & Security en (modern) Workplace.

Deze landelijke teams staan dicht bij de klant met korte communicatielijnen en waar verantwoordelijkheid bij de medewerkers zelf het verschil maken. Samen zijn wij in staat om grootschalige en technisch uitdagende dienstverlening aan klanten te leveren. Onze hoge klanttevredenheid heeft geleid tot groei van onze organisatie en wij willen het succes de komende jaren verder uitbouwen.


Functie: system administrator network Startdatum: 03-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.Functie:system administrator network
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. System Network Administrator Magensis Services 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures