Vacature Strategisch financieel adviseur

Strategisch financieel adviseur in Nijmegen

Als strategisch financieel adviseur ben jij de drijvende kracht achter proactief advies over diverse thema's binnen het sociaal domein en zelfs daarbuiten. Van het creëren van speeltuinen tot het realiseren van sportvelden en het aanpakken van kwesties rondom cultuur, onderwijs, beschermd wonen, jeugd en armoedebestrijding. Kortom, een rol die zich uitstrekt over een breed scala aan uitdagende onderwerpen.

Deze functie biedt de unieke kans om je in te zetten voor de gemeente Nijmegen en actief deel te nemen aan cruciale stadsbrede initiatieven, met name gericht op het bevorderen van een gezonde en sociale leefomgeving. In jouw functie speel je een sleutelrol bij het omzetten van strategische plannen naar financiële onderbouwingen in management-, raad- en collegevoorstellen en voorzie je de teams van waardevol advies gedurende de begrotings- en verantwoordingscyclus. 

Wat is nog meer belangrijk om te weten?

  • Je richt je op de waarborging van rechtmatigheid binnen de planning en control cyclus van het sociaal domein
  • Je rapporteert direct aan (concern-) managers van het sociaal domein en financiën.
  • Je vormt een cruciale schakel in het realiseren van de gemeentelijke doelstellingen
  • Je valt onder het team financieel advies en control met als aandachtsgebied het sociaal domein. In dit team zitten financiële medewerkers, (senior) financiële adviseurs en financiële strategen. Je werkt ook samen met andere domeinen.


Functie:Strategisch financieel adviseur, Financieel Adviseur
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:6740 – 6740
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Strategisch financieel adviseur Yacht 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures