Vacature Spoedeisende Hulp

Spoedeisende Hulp in Lent

Zorgaanbod

Spoedeisende hulp (ma - vrij 8 - 17 uur) 0900-8880 (avond of weekend)


Ik studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en ben daar ook opgeleid tot huisarts. Sinds 2012 ben ik werkzaam in Thermion. Mijn derde jaar van de huisartsopleiding heb ik gedaan in Lent onder begeleiding van .

Na afronding van de geneeskundestudie heb ik anderhalf jaar gewerkt op de spoedeisende hulp van het CWZ. Binnen het huisartsenvak heb ik met name affiniteit met ouderenzorg, palliatieve zorg en dermatologie. Naast de patiëntenzorg ben ik huisartsopleider.Functie:spoedeisende hulp
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Spoedeisende Hulp Huisartsenpraktijk Thermion 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures