Vacature Specialist Ouderen Geneeskundige

Specialist Ouderen Geneeskundige in Nijmegen

- Oost Achterhoek

  • Geplaatst op 24 jan. 2024
  • Na master
  • 24-32 uur / week
  • Tijdelijk dienstverband

24 tot 32 uur per week

Over jou

Als specialist ouderengeneeskunde bij Marga Klompé ondersteun jij onze cliënten bij het beste uit elk moment. Zowel extra- als intramuraal. Je richt je behandeling dan ook op behoud of verbetering van kwaliteit van leven. Marga Klompé is per direct op zoek naar een

Je bent een enthousiaste, energieke specialist ouderengeneeskunde, die graag de medische vakgroep wil komen ondersteunen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit de ouderengeneeskundige taken op chronische zorg somatiek of psychogeriatrie, verschillende vormen van kortdurende zorg (GRZ, ELV hoog, observatie) en eerste lijn consulten. Je werkt samen in een hecht team van collega specialisten ouderengeneeskunde, AIOS ouderengeneeskunde, PA, PAio, VS en VIOS. Daarnaast worden er ook coassistenten begeleid. Er is een nauwe samenwerking met de medisch specialisten van het SKB. Wekelijks worden er MDO's in het ziekenhuis bijgewoond door leden van de medische vakgroep. Op reguliere basis komen ook meerdere medisch specialisten voor consultvoering in het verpleeghuis. De ANW diensten worden met 3 collega VVT organisaties regionaal vorm gegeven.

Wij vragen van jou een BIG-registratie als specialist ouderengeneeskunde en jij hebt een heldere visie op behandelen. Je bent een flexibele en daadkrachtig, die evenwichtig is en overtuigingskracht heeft. Daarnaast ben je geïnteresseerd in recente ontwikkelingen in het vakgebied. Jij hebt oog voor een financieel gezonde bedrijfsvoering maar ook een warme uitvoering van de zorgtaken. Kenmerkend aan jou is je betrokken instelling, innoverend vermogen en ondernemerschap. Je bent in het bezit van een auto en bereid om bereikbaarheidsdiensten te doen.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die 'gewone' werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Met 14 locaties en thuiszorg in de Oost Achterhoek is Marga Klompé één van de grotere ouderenzorgorganisaties in de regio. Er zijn nauwe contacten met de huisartsen in de vorm van reguliere MDO's in huisartspraktijken en mogelijkheid tot 1e lijn consultaanvragen via zorgdomein. Ook worden behandelingen aangeboden aan cliënten van GGNet (GGZ) en Sius (cliënten met meervoudig verstandelijke beperking). In meerdere regionale en landelijke netwerken zijn verschillende medewerkers namens Marga Klompé actief. In de organisatie worden ook GZ-psychologen, physician assistants en verpleegkundige specialisten opgeleid.

Meer informatie: www.margaklompe.nl

Je hebt een rijbewijs en beschikt over een auto

8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering

Fijne extra's, zoals:

- korting bij sportscholen

- collectieve zorgverzekering

Heb je vragen?

Bel voor vragen aan één van de artsen naar het medisch secretariaat op het nummer , dan verbinden zij jou door. Of stel je vraag via de mail: aan (specialist ouderengeneeskunde)

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar per mailFunctie:specialist ouderen geneeskundige
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Specialist Ouderen Geneeskundige Mfvn 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures