Vacature Sous Chef

Sous Chef in Nijmegen

Als sous-chef ben je de spin in het web in de keuken. Je geeft leiding aan een team van 8 koks en je ondersteunt de chef-kok. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken van MANNA. Tijdens ontbijt, lunch, diner of andere evenementen. Je hebt minimaal (als je dat wilt) een weekenddag vrij. We zijn op zoek naar een professional met minimaal een paar jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je weet wat er nodig is om een keuken en team soepel te laten werken. Je stimuleert kwaliteit, vakmanschap en team spirit.

Onze beste medewerkers zijn medewerkers in balans. Die blijven groeien, zich laten inspireren, tijd hebben voor vrienden en familie, het thuis goed hebben en zich lekker en gezond voelen. Die balans is heel belangrijk. En daar voelen wij ons, samen met jou verantwoordelijk voor. Dus zorgen we samen met jou voor een prettige en stimulerende werksfeer, zijn we open en eerlijk en bieden we je van alles om de beste versie van jezelf te zijn of te worden. Voor, tijdens en na het werk.

Als ons familiebedrijf je aanspreekt, neem dan vooral contact met ons op. Kom langs om te kijken wat we doen en hoe we dat doen. Wil je meteen een sollicitatiegesprek, stuur dan je cv en een korte motivatie naar ons.
We ontmoeten je graag!Functie:sous chef
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Sous Chef Hotel Blue 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures