Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Nijmegen

Ben jij technisch aangelegd en wil je graag buiten werken? Biedt een hoog salaris en op termijn de mogelijkheid van je eigen servicebus jou aantrekkelijke perspectieven? Lees dan snel verder om te ontdekken hoe dit mogelijk is!

Als servicemonteur speel je een cruciale rol in het oplossen van storingen, inspecteren, repareren en aanleggen van zowel binnen- als buitenrioleringen. Wat deze functie aantrekkelijk maakt, is de constante variatie, aangezien elke dag anders is en je de kans hebt om waarde toe te voegen voor klanten. Bij Van der Velden ligt de nadruk op het aanleggen en vernieuwen van rioleringssystemen, naast het snel en efficiënt oplossen van storingen en calamiteiten aan binnen- en buitenrioleringen. Hierbij houd je je altijd aan strikte afspraken en hoogstaande kwaliteitsnormen. Bovendien onderhoud je regelmatig contact met klanten en vertegenwoordig je de vestiging als hun contactpersoon.Functie:Servicemonteur, technisch medewerker
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Servicemonteur Werkwijzer 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures