Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Nijmegen

Servicemonteur Nijmegen

hiring now

Nijmegen, Gelderland, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Engineering

Job description

Ben jij (elektro)technisch goed onderlegd en word jij enthousiast van sleutelen? Vind je het daarnaast ook leuk om met mensen te werken? Word dan Servicemonteur bij Welzorg!


Wat ga je doen?

Welzorg is in de regio Nijmegen op zoek naar een servicemonteur die niet alleen technisch goed onderlegd is, maar ook een empathische persoonlijkheid heeft. Als servicemonteur ben jij namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jij gaat een meewerken aan een verbeterde mobiliteit voor mensen met een beperking. Daarom zoeken wij iemand die goed kan omgaan met mensen met een beperking en die deze mensen met respect en begrip kan benaderen.

Als servicemonteur bij Welzorg zorg jij voor het onderhoud en de reparatie van onze hulpmiddelen. De kan denekn aan middelen zoals rolstoelen en scootmobielen. Je voert jouw werkzaamheden uit bij onze klanten thuis, waarbij je verantwoordelijk bent voor het oplossen van technische problemen en het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een proactieve houding.

Daarnaast ben je bereid om storingsdiensten te draaien en soms iets langer door te werken om reparaties af te ronden. Dit zodat onze klanten zowel doordeweeks als in het weekend volledig mobiel kunnen zijn!
Wie ben jij?

Jij hebt een sterk verlangen om anderen te helpen en te ondersteunen. Je hebt een groot hart voor ouderen en mensen die minder mobiel zijn. Met jouw technische kennis ga jij ervoor zorgen dat onze klanten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen. Daarnaast beschik je over:

  • een technische opleiding op mbo-niveau in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbare gebieden;
  • goede communicatieve vaardigheden en in staat om technische problemen duidelijk uit te leggen aan onze klanten;
  • 32 tot 40 uur beschikbaar;
  • een rijbewijs B.

Wat bieden we jou?

  • Een salaris tussen de €2.426,- en €3.111,- bruto per maand op basis van 38 uur;
  • een aanvullende vergoeding voor overwerk en storingsdiensten;
  • een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
  • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. We maken tijd vrij in je rooster om aan trainingen te besteden.

Wil jij als Servicemonteur meebouwen aan de toekomst van Louwman Group?


Wie zijn wij?
Welzorg is onderdeel van de Louwman Group en dé specialist in mobiliteitshulpmiddelen, woningaanpassingen, autoaanpassingen en verbeteren van toegankelijkheid. Onze klanten, senioren en mensen met een beperking, staan centraal. We leveren (totaal)oplossingen op maat, passend bij de behoeften en mogelijkheden van de klant. Ons doel is het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid van onze klanten. Beperkingen omzetten in mogelijkheden. Lees hier meer informatie over de hulpmiddelen die Welzorg aanbiedt.
Enthousiast geworden voor de rol van Servicemonteur?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met via

Message: Hi, i have found a interesting job for you https://www.jobsrmine.com/nl/gelderland/nijmegen/servicemonteur-nijmegen/453185905Functie:servicemonteur
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2426 – 3111
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Servicemonteur Allévo 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures