Vacature Senior LAB Analyst

Senior LAB Analyst in Nijmegen

Cosun

Senior Lab Analyst

Nijmegen € 2.050 - € 3.500 per maand QESH

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Heb jij meerdere jaren werkervaring als analist en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Heb jij daarnaast ervaring in het optimaliseren en ontwikkelen van analysemethoden en werk jij graag met nat-chemische analyses? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Voor onze lab in Nijmegen zijn wij op zoek naar een:


Senior Analist met affiniteit voor QC

(32-40 uur per week)


Over Duynie Group

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelenindustrie. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!


Royal Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector. Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun.


Wat ga je doen?

Als senior analist ga je werken in het expertise en research center (ERC) van Duynie Group. Duynie onderscheidt zich doordat het beschikt over eigen onafhankelijk gecertificeerde (GMP+ FSA B10) laboratoria waar grondstoffen en diervoeders op kwaliteit worden gecontroleerd. Het lab in Nijmegen bestaat uit ±10 collega's.


 • Je gaat aan de slag in het laboratorium waar product- en procescontroles uitgevoerd worden op diervoeders- en zetmeelproducten. Als (senior) analist optimaliseer je de quality control door het verder ontwikkelen van analysemethoden en het schrijven van SOP's.
 • Jij zorgt ervoor dat er voldaan wordt aan de kwaliteitseisen van GMP+B10 en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses voor research en development.
 • Je maakt de planning voor de analisten en bent het eerste aanspreekpunt bij troubleshooting.
 • Voornamelijk zul je gebruik maken van nat-chemische technieken, sneltestmethoden en fysisch-chemische technieken (weende analyses). Bij drukte/verlof word je hierop ingezet.
 • Tot slot zorg je ervoor dat de resultaten van de analyses teruggekoppeld worden aan de betreffende stakeholders.

Vereisten

Wat breng je mee?


 • Jij hebt een afgeronde HLO-opleiding en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Verder beschik jij over de volgende eigenschappen: kwaliteitsbewustzijn, collegiaal, flexibiliteit, motivatie en hoge betrokkenheid;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en daarnaast beheersing van de Engelse taal.

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een startsalaris tussen de €3.000,- en €4.000,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van relevante kennis en werkervaring).
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus.
 • €16,25 euro bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten.
 • Reiskostenvergoeding met een minimum van 10 km enkele reis.
 • Pensioenregeling (PGB);
 • Een ruim aanbod aan e-learnings (GoodHabitz) en andere opleidingsmogelijkheden;
 • Een werkplek met een informele werksfeer en gratis fruit & frisdrank.

Interesse?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kan er contact opgenomen worden met , , e-mail .
Functie:lab analyst
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2050 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Senior LAB Analyst Coöperatie Koninklijke Cosun 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures