Vacature Schoonmaker

Schoonmaker in Beuningen Gld

Schoonmaker M/V Beuningen

  • /
  • Schoonmaker M/V Beuningen

Voor locaties in Deventer zijn wij op zoek naar een gemotiveerdeschoonmaker/interieurverzorger.

Op je eerste werkdag word je door je leidinggevende ingewerkt op het pand, hierbij ontvang je ook een (inwerk)programma en -instructies. Na de inwerkperiode ben je zelfverantwoordelijk voor het zelfstandig schoonmaken van jouw objecten/taken en zal je leidinggevende zeker zo nu en dan even om de hoek komen kijken voor een gezellig praatje.

Werktijden:

  • Kantoorpand, dagelijks 2 uur in de ochtend. Je werkt hier met een collega.
  • Wij hebben diverse vacatures in de ochtend-, middag- en avonduren. Solliciteer en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat wij vragen:

  • Beheersing de Nederlandse of Engelse taal;
  • Betrouwbaar, klantvriendelijk en flexibel;
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen en hebt een dienstverlenende houding.

Stuur ons je CV en motivatie, wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.Verder voel ik me zeer gewaardeerd bij DJM Bedrijfsdiensten. Ik leer onder andere nieuwe schoonmakers de basis van schoonmaak tijdens het inwerken. Ook zijn de objectleidsters vriendelijk en staan zij altijd voor je klaar, ongeacht dag / tijdstip. Wij vergeten nog wel eens dat zij ook een privé leven hebben. Ook kan ik goed met onze rayonmanager overweg. Ze heeft alles goed onder controle - (vestiging Cuijk)Functie:schoonmaker
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Schoonmaker DJM Bedrijfsdiensten 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures