Vacature Schadebehandelaar

Schadebehandelaar in Nijmegen

Schadebehandelaar | 32 - 40 uur

Acture activeert. Activeer jij met ons mee?

 • Verzekeringen

In het kort

Dienstverband

Jaarcontract, uitzicht op vast dienstverband (32 - 40 uur)

Minimale educatie

HBO werk- en denk niveau

Als Schadebehandelaar bij Acture Verzekeringen ben je verantwoordelijk voor het gehele schadeproces. Jij bent de expert en het aanspreekpunt voor de tussenpersonen en verzekeringsnemers! Vind je het leuk om verschillende stakeholders te managen en de beste oplossing voor de klant te vinden? Wil jij jezelf ontwikkelen in een collegiale werkomgeving waar je jouw eigen koers kunt bepalen, onder goede begeleiding? Kies dan voor jouw carrière bij Acture!

Wij zijn Acture

Voorloper in sociale zekerheid

Acture is dé private uitvoerder sociale zekerheid. Wij geloven dat het hebben van werk de beste vorm van sociale zekerheid is. Het activeren van mensen staat daarom centraal in onze organisatie en dienstverlening. We activeren werknemers om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. We activeren de branche met oplossingen om verder te komen. We activeren collega's om zich voortdurend verder te ontwikkelen en op zoek te gaan naar nieuwe initiatieven, producten en innovaties.

Wat jij gaat doen

Als Schadebehandelaar

 • Je bent de contactpersoon voor bestaande tussenpersonen en klanten; je fungeert als vraagbaak en informeert klanten proactief over het schadeproces en bijbehorende regelgeving;
 • Je draagt bij aan het afstemmen, bewaken en invoeren van gegevens voor onze schadedienstverlening;
 • Je bent verantwoordelijk voor de operationele contacten tussen Acture Verzekeringen en verzekeraars, tussenpersonen, arbodiensten en verzekeringsnemers en fungeert als vraagbaak;
 • Je verzamelt en structureert gegevens voor de claimbeoordeling en bent verantwoordelijk voor het uitbetalingsproces; je begeleidt het proces tot het einde van de melding;
 • Je draagt bij aan het continu optimaliseren van het schadeproces;
 • Je bent ook verantwoordelijk voor de administratie rondom het schadeproces.

Voor wat hoort wat

 • Een uitstekend salaris . Wij bieden jou een marktconform salaris. Binnen Acture zijn er diverse doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal.
 • Bonusregeling. Goede prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Acture beloont goede resultaten met een jaarlijkse bonus. Deze bedraagt maximaal 8% van het basis bruto jaarsalaris, afhankelijk van persoonlijk presteren.
 • 30 vakantiedagen. Omdat wij tijd voor jezelf net zo belangrijk vinden.
 • Vakopleidingen, trainingen en coaching . Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar collega's via onze online trainingsbibliotheek - de Acture Academy - onbeperkt toegang tot hebben.
 • Een goede pensioenregeling . Geregeld via MijnDoenpensioen van a.s.r. Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!
 • Een collectieve zorgverzekering. Bij Zilveren Kruis krijg jij een collectiviteitskorting van 5% op de premie van de aanvullende verzekering. Bovendien kom je in aanmerking voor extra vergoedingen.
 • Dagelijks een uitgebreid lunchbuffet. In de kantine van ons spiksplinternieuwe kantoor serveren we een gezonde lunch, mét salades en fruit. Bovendien kun je bij Acture na werktijd samen met je collega's een sportieve bootcamp les volgen onder begeleiding van een professional. Note: Dit is in Nijmegen. In deze rol wordt verwacht minimaal 1 keer per week in Amstelveen te zijn.

Wat wij vragen

Naast die persoonlijke match

 • HBO werk- en denk niveau.
 • Bij voorkeur een paar jaar ervaring in een functie binnen de (inkomens)verzekeringen of in een administratieve functie.
 • Je werkt nauwkeurig en accuraat.
 • Je bent bereid om benodigde opleidingen te volgen (Wft basis en inkomen).
 • Lef, eigenzinnig, hardwerkend, persoonlijk, inventief, uitdagend . Herken jij jezelf in minstens twee van onze kernwaarden , dan zijn we gegarandeerd een match.

Snel weten waar je aan toe bent

Ben jij enthousiast over werken bij Acture als Schadebehandelaar? Onze collega neemt binnen 2 werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij houden van een snelle sollicitatieprocedure en streven ernaar om de procedure binnen 5 werkdagen volledig te doorlopen.

Kom ook werken bij Acture!

Heb je interesse in deze mooie vacature? Solliciteer dan vandaag nog!
Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Afbeelding voor Kom ook werken bij Acture!
Acture
Postbus 6610
6503 GC Nijmegen


Functie:schadebehandelaar
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Schadebehandelaar Acture 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures