Vacature Research Cardiologie

Research Cardiologie in Nijmegen

Werken bij Maatschap Cardiologie CWZ

  • Geplaatst op 7 nov. 2023
  • GNK wachttijd
  • 16 uur / week
  • Tijdelijk dienstverband

Aantal uren per week

16 uur

Wij zoeken een medisch student voor bij onze maatschap, voor 16 uur per week.

Dit zijn wij

De maatschap cardiologie is actief in het participeren in klinisch patiëntgebonden onderzoek. In het team van research professionals is op korte termijn een vacature voor een wetenschappelijk wereldwijd project.

Het werk

Het research team bestaat uit een aantal research professionals. Zij begeleiden samen met de cardiologen het klinisch (geneesmiddelen) onderzoek. Het werk omvat het gehele traject van klinisch onderzoek, van opzet tot afronding. Administratieve zaken, planning van projecten en patiënten contacten in de kliniek en op de polikliniek behorende ook tot de taken. Alles binnen de kaders van de geldende wet- en regelgeving.

Op onze afdeling zijn er een aantal geneesmiddelen studies. Deze studies zal je in de rol als medisch student begeleiden. Het werk omvat het klaarmaken van studiemedicatie en het observeren van de patiënten tijdens de toediening van medicatie. Daarnaast zullen er volgens het protocol van de studie een aantal verpleegtechnische verrichtingen gedaan. Hierbij heb je een intensief contact met je eigen groep studie patiënten die je een aantal weken achter elkaar terug ziet. Ook hoort er een groot deel administratieve werkzaamheden bij om alle studie gegevens omtrent de patiënt in de wereldwijd database te zetten dit is een lopend proces waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Dit breng je mee

De voorkeur gaat uit naar een medisch student met affiniteit voor de cardiologie en/of ervaring met patiëntengegevens. Kernwoorden zijn: databasemanagement, organisator, hart voor patiënten, pro actief, constructief kritisch, charismatisch, teamgericht en zelfstandig.Functie:research cardiologie
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Research Cardiologie Mfvn 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures