Vacature Reizigersadvisering

Reizigersadvisering in Nijmegen

01 november 2023

Verpleegkundigen met recente ervaring reizigersadvisering

Over GGD Gelderland-Zuid

GGD Gelderland-Zuid is de gezondheidsdienst voor 14 gemeenten in de regio's Nijmegen en Rivierenland. Onze belangrijkste taak is het bewaken, beschermen en bevorderen van de volksgezondheid. Ons werkgebied telt ruim 555.000 inwoners en we hebben circa 450 medewerkers in dienst. De kernkwaliteiten die onze medewerkers delen, zijn: kwaliteitsgerichtheid, ondernemingszin en omgevingsbewustzijn.

Over de Afdeling

Ons team Reizigers & Vaccinaties adviseert reizigers over de noodzakelijke en gewenste vaccinaties voor het land dat ze bezoeken. Vervolgens zorgen wij voor de juiste toediening ervan. We verzorgen reisvaccinaties, maternale griepvaccinaties, beroepsvaccinaties, coronavaccinaties, vaccinaties op maat en voor medische risicogroepen.

Vind jij het fijn om flexibel te werken, hou je van afwisseling en wil jij ons team versterken? Dan zoeken we jou!

Voor ons team Reizigers & Vaccinaties zoeken we meerdere:

Aantal uren in overleg, start 1 januari 2024

Wij zoeken voor deze vacature verpleegkundigen die flexibel inzetbaar zijn voor spreekuren op verschillende dagen (ook op dinsdagavond tot 21:00 uur) op verschillende locaties: Nijmegen, Tiel, Oosterhout, Wijchen en in overleg eventueel op zaterdag. Daarnaast vragen we flexibiliteit in het werken voor meerdere afdelingen binnen de GGD, afhankelijk van de vraag. Denk daarbij aan inzet bij de afdeling jeugdgezondheidszorg, seksuele gezondheid en de toekomstige vaccinatievoorziening.

Wat ga je doen?

  • Tijdens het spreekuur verzorg je vaccinaties en profylaxe die nodig zijn voor de reis van de cliënt;
  • Je geeft als verpleegkundige voorlichting over het voorkomen van infectieziekten en andere gezondheidsrisico's aan reizigers of medewerkers van bedrijven. De reizigersspreekuren worden aangeboden op meerdere locaties;
  • Je streeft naar het vergroten van je actuele deskundigheid en benodigde kennis binnen het vakgebied. Daarbij schroom je niet je kennis over te dragen naar cliënten, collega's en andere betrokkenen.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een hbo-v diploma op kwalificatieniveau 5 (of NLQF niveau 6) en bent geregistreerd in het BIG-register, bij voorkeur met LCR registratie. Behalen van deze registratie als je bij ons in dienst bent behoort tot de mogelijkheden;
  • Je hebt goede communicatieve eigenschappen, kunt goed zelfstandig werken en je bent zowel veerkrachtig als stressbestendig;
  • Je bent adviesvaardig en vindt het leuk om voorlichting te geven;
  • Je bent enthousiast, hebt een actieve instelling en houdt van samenwerken;
  • Een actieve houding en je denkt mee over verschillende werkprocessen;
  • Je beheerst de Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Een salaris van minimaal € 3.167,- en maximaal € 4.537,- bij een volledige aanstelling volgens schaal 9 van de Salaristabel SGO.

Een rechtspositie gebaseerd op de CAO SGO (Samenwerkende gemeentelijke organisaties).

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarloon. Dit kun je o.a. inzetten voor verlof, geld of studie.

Een tijdelijk dienstverband tot en met 31 december 2024 met uitzicht op verlenging.

Bijzonderheden

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. We gaan eerst met de interne kandidaten in gesprek.

Wil je meer weten over de functie, neem gerust contact op met:


en Vaccinaties

Onze GGD is partner van de Alliantie Nederland Rookvrij. Binnen- en buitenterreinen van onze locaties in Nijmegen en Tiel zijn rookvrij. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. Delen wel!Functie:reizigersadvisering
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3167 – 4537
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Reizigersadvisering GGD Gelderland-Zuid 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures