Vacature Recruiter Transport

Recruiter Transport in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Olympia is een franchise organisatie met ruim 140 vestigingen, waarvan een gedeelte in het eigen beheer. Olympia Transport is weer een aparte tak binnen Olympia. Wij doen het werven, en opleiden van vrachtwagenchauffeurs en begeleiden hen in het traject van de opleiding. Jij voegt je in een team van 6 personen, waar de lijnen tussen verschillende functies erg kort zijn. 

Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, maar het is ook gewenst dat je de meeste gesprekken met kandidaten op onze vestigingen uitvoert. 

Onze locatie in Nijmegen is bijvoorbeeld goed te bereiken vanaf Arnhem, Wijchen, Wageningen, Gennep en natuurlijk Nijmegen zelf.

Functieomschrijving

Wil jij deels thuiswerken, maar ook op locatie in de rol als recruiter transport? Lees dan snel verder!

Samen met je collega's begin jij de dag met een kort overleg. Hierin worden de actuele details, veranderingen en voortgangen besproken. Samen met Team Transport binnen Olympia ben jij dagelijks bezig om (potentiële) opleidingskandidaten te spreken. Zij reageren op onze vacatures, social media campagnes, of worden aangedragen via instanties zoals het UWV. Je hoort de kandidaten aan en stelt hen vragen, om te kijken of zij geschikt zijn voor de rijopleiding. Hier en daar spreek jij ook ervaren chauffeurs, die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Jij houdt de vacatures van onze klanten up-to-date, en herschrijft ze wanneer nodig. Met de marketing afdeling van Olympia draai je ook social media campagnes, bijvoorbeeld op Facebook. Ook ga jij via andere kanalen zelf kandidaten benaderen, die jij al voor je ziet in een rol als chauffeur. Het is dus belangrijk dat jij goed kunt screenen, en door verschillende persoonlijkheden heen kunt prikken. 

Ryan Peeters, verantwoordelijk voor recruitment in de regio Utrecht: “Wat ik het leukste vind? Dat is makkelijk: het contact met de kandidaat. Ik haal er veel energie uit om mensen een stapje verder te brengen. En door een baan en opleiding tot chauffeur voor ze te vinden help ik ze bij een belangrijk onderdeel van hun leven.”

Functie-eisen

Jij durft kandidaten te benaderen, kunt goed screenen en bent gedreven de beste kandidaten uit vele reacties te halen, en zodoende geschikte kandidaten op te leiden tot vrachtwagenchauffeur. Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • Een MBO+ of HBO werk- en denkniveau hebt;
 • Werkervaring in een commerciële omgeving is een pre;
 • Enige affiniteit met transport hebt;
 • Dat je open, eerlijk en ambitieus bent, en het beste in andere omhoog wilt halen.
Arbeidsvoorwaarden

Wij investeren graag in het personeel, zo worden verschillende trainingen en cursussen aangeboden. Daarbuiten bieden wij:

 • Een salaris in schaal 5, tussen de €2400 en €2775 bruto per maand afhankelijk van leeftijd, kennis, uren en ervaring;
 • Olympia Werkbudgetvergoeding van €105 netto per maand;
 • Een parttime of fulltime dienstverband van 32, 36 of 40 uur per week;
 • Gedeeltelijk op kantoor, en gedeeltelijk thuiswerken behoort zeker tot de opties;
 • Variabele beloningsregeling;
 • Veel verlofdagen (32,5) op basis van 40-urige werkweken;
 • Gratis OV, of een kilometervergoeding van €0,23 per kilometer van 10 kilometer enkele reis;


Functie:corporate it recruiter
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:2775 – 2775
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Recruiter Transport Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures