Vacature Projectontwikkelaar Sr.

Projectontwikkelaar Sr. in Nijmegen

Projectontwikkelaar sr.

32-40 uur | Nijmegen | €5500-8500 per maand

Jij hebt een creatieve mindset en gaat gedreven met acquisitie van nieuwbouwprojecten aan de slag. Zelfstandig pak je de verantwoordelijkheid voor het gehele ontwikkelingstraject. Ben jij de nieuwe senior projectontwikkelaar van onze nieuwbouwprojecten?

10 jaar

Buiten de gezellige sfeer zijn er ook genoeg kansen bij Van de Klok. Collega's blijven dan ook gemiddeld ruim 10 jaar in dienst.

Bij Van de Klok hebben we de laatste jaren grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, het ontwikkelen én toepassen van spraakmakende innovaties in het bouwproces, BIM en Slimmer Bouwen (Lean). Of het nu gaat om een groot complex project op een binnenstedelijke locatie, of om de ontwikkeling van woningen in een uitleggebied; innoveren zit in onze natuur.

Als senior projectontwikkelaar toets en beoordeel je omvangrijke en aansprekende projecten op haalbaarheid en ben je in een vroeg stadium betrokken bij de eerste intiatieven. Je bedenkt in dit proces creatieve woonoplossingen die voldoen aan de klantvraag en jouw voorstellen zijn financieel strak onderbouwd en vanuit verschillende scenario's bekeken.

Naarmate jouw projecten steeds concreter worden, krijg je - indien benodigd - ondersteuning van collega-projectontwikkelaars en draag je jouw kennis en vaardigheden aan hen over. In deze rol overzie je hoe resultaten tot stand komen en wie daaraan bijdragen. Verder creëer je samen met collega's een werksfeer waar plezier maken en resultaten boeken hand-in-hand gaan.

Zo ziet jouw agenda eruit

 • Je beoordeelt (verworven) projecten door middel van marktonderzoek, inventiviteit en financiële haalbaarheidsanalyse
 • Initiatieven nemen aangaande commerciële en organisatorische aspecten die leiden tot een optimale uitwerking van de projecten binnen wat commercieel, financieel en juridische haalbaar is
 • Je voert overleg en onderhandelingen met gemeenten in het kader van (ontwikkel)overeenkomsten, (bestemmingsplan)procedures, welstand en planningen
 • Van de eerste stedenbouwkundige schetsontwerpen tot en met de oplevering van een woning en/of appartement zorg je het ontwikkelproces in ons Basehome of Wonivo concept van onze woningbouwprojecten vanaf 50 woningen tot aan complete gebiedsontwikkelingen tot 500+ woningen
 • Opstellen en bewaken van projectplanningen, kosten-batenanalyses en budgetten en daarbij het beheren van grondexploitaties
 • Overleg met technisch ontwikkelaars, projectmanagers en BIM-modelleurs die de bouwtechnische voorbereiding en uitvoering van de projecten voor hun rekening nemen
 • Coördinatie van bestekken voor sloopwerkzaamheden en bouw- en woonrijp maken en de opdrachtverstrekking hiervan
 • Overleg met onze klantmanager/wooncoach (LIV woonbelevingscentrum) en makelaars over verkoopactiviteiten, marktinformatie en vastlegging van afspraken

Aan luchtkastelen bouwen doe je niet. Je begint liever met een stevige fundering. Waarbij je gestructureerd en doelgericht te werk gaat. En omdat je de beste resultaten samen behaalt, staat een goede samenwerking bij jou hoog in het vaandel.

Je benadert onderwerpen vanuit voldoende invalshoeken. Je denkt buiten de gebaande paden in het kader van het zoeken naar oplossingen. Je geeft er blijk van relevante zaken systematisch goed doordacht te hebben. Je voorkomt verrassingen die het gevolg zijn van ondoordachte plannen of activiteiten. Je beoordeelt oorzaak-gevolgrelaties realistisch, ziet samenhang en handelt daarnaar.

Je doorziet samenhang en structuur en gebruikt dat inzicht ook in nieuwe situaties. Je bouwt op alle niveaus relaties op en onderhoudt ze effectief. Je stelt anderen op hun gemak en bevordert harmonie en consensus door diplomatiek optreden bij (potentiele) conflicten.

Je beoordeelt vanuit een beoogd resultaat en onderliggend plan adequaat de stand van zaken. Je signaleert afwijkingen en initieert waar nodig effectief corrigerende actie. Je weet het ijs te breken en de spanning uit de lucht te halen om zaken soepel voor elkaar te krijgen. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde HBO-studie en/of WO-studie (bij voorkeur Real Estate/ Bouwkunde).
 • Minimaal 7 jaar werkervaring als projectontwikkelaar bij een onafhankelijke ontwikkelaar, ontwikkelende aannemer en/of gedelegeerde ontwikkelaar.
 • Ruime ervaring met gebiedsontwikkelingen en projecten van 25-150 miljoen.
 • Ervaring in zowel de juridische, financiële als commerciële aspecten van opstal- en gebiedsontwikkeling.

Dit krijg je van ons

 • Een salaris tussen € 5.500 en € 8.500 bruto per maand. Hangt natuurlijk af van de bagage die je meeneemt.
 • Een jaarcontract met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • 30 vakantiedagen, een winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling.
 • Waardering voor wat je doet en doorgroeimogelijkheden in een brede organisatie.
 • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Via ons eigen 'KlokSchool', door het volgen van externe opleidingen en individuele coaching.
 • Een gezonde werkplek en deelname aan ons programma 'Fit de Klok rond'. Wij stimuleren onze medewerkers in beweging te blijven en zorgen elke dag voor vers fruit.
 • Een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien.
 • Een toonaangevend familiebedrijf als werkgever: persoonlijk, betrokken en gezellige collega's.
 • Leuke uitstapjes met de personeelsvereniging, een zomerbarbecue met het hele bedrijf bij familie Van de Klok, een kerstborrel waar ook je partner voor uitgenodigd is en collega's die er met z'n allen de schouders onder zetten maar met wie je ook kunt lachen.

Human Builders verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie (contactpersoon / ).

Sollicitatieproces

Human Builders verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie (contactpersoon / ).

 1. Wij laten je weten of je op gesprek mag komen
 2. Er zijn twee gesprekrondes voor deze functie
 3. De startdatum voor deze functie bepalen we in goed overleg

Spraakmakende projecten

Diverse grootschalige, spraakmakende projecten zoals De Dobbelman en Doornroosje liggen achter ons. Projecten waarmee wij het Nijmeegse hart compleet maken. Op dit moment nadert de oplevering van het luxueuze appartementencomplex Loyd en hebben wij de Havenkade gerealiseerd. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de realisatie van de Vijverhof . De 40 huurappartementen in de zuidvleugel zijn onlangs opgeleverd.

De Dobbelman, Nijmegen

Doornroosje/Talia, Nijmegen

LOYD, Nijmegen

Havenkade, Nijmegen

de Vijverhof, Berg en Dal

Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie.

De werkdag van... Hugo Loeffen

Wat doet een projectvoorbereider bij Van de Klok? Hugo Loeffen vertelt je over de inhoud van deze veelzijdige job.Functie:projectontwikkelaar
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5500 – 8500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Projectontwikkelaar Sr. Van de Klok 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures