Vacature Projectassistenten

Projectassistenten in Nijmegen

Projectassistenten gezocht voor het Peilingsonderzoek Mondelinge Taalvaardigheid!

Geplaatst op: 19/10/2023

Projectassistenten gezocht voor het Peilingsonderzoek Mondelinge Taalvaardigheid!

Mondelinge taal

In februari 2024 gaat de hoofdmeting van het Peilingsonderzoek Mondelinge Taalvaardigheid van start. Gedurende een periode van vijf maanden zullen reguliere basisscholen en scholen voor speciaal basisonderwijs (sbo) en speciaal onderwijs (so) door ons worden bezocht om de mondelinge taalvaardigheid van de leerlingen te meten. Er worden verschillende luister-, spreek- en gesprekstaken afgenomen bij leerlingen in groep 8 en schoolverlaters in het sbo en so.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten taalwetenschappen, orthopedagogiek, logopedie of studenten van de lerarenopleiding die als projectassistent aan de slag willen gaan voor het Peilingsonderzoek Mondelinge Taalvaardigheid. Je reist dan - samen met een andere projectassistent - naar de scholen. Op school verwelkom je de leerlingen, neem je de verschillende taken af en beoordeel je de mondelinge taalvaardigheid van de leerlingen met behulp van een beoordelingsformulier.

Dus, volg jij één van de bovengenoemde studies? Wil je graag ervaring opdoen met het afnemen van mondelinge taaltaken en het beoordelen van leerlingprestaties? En ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar in de periode februari tot en met juni 2024? Dan zoeken we jou!

Actueel

Afb: Projectassistenten gezocht voor het Peilingsonderzoek Mondelinge Taalvaardigheid!

Over het E N

Het Expertisecentrum Nederlands staat voor goed taalonderwijs en werkt aan een constante verbetering van het onderwijs in Nederland.

Functie:projectassistent
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Projectassistenten Expertisecentrum Nederlands 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures