Vacature Planner

Planner in Nijmegen

Functieomschrijving

Heb je ervaring als supply planner of in een soortgelijke rol? Ben je toe aan je volgende stap? En wil je deel uitmaken van Hyster - Yale in Nijmegen? Dan is deze functie voor jou!

wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 3,548.- en € 4,000.- bruto p/m
 • Fulltime werken in dagdienst
 • Reiskosten vergoeding
 • Pensioenregeling vanaf de eerste dag
 • Kans op contact Hyster - Yale
 • Gezellige werksfeer en fijne collega's
wie ben jij

Als planner ben je vasthoudend, nieuwsgierig en oplossingsgericht. Je bent zelfredzaam en bent in staat de 'waarom?' vraag te stellen. Je kan overzicht bewaren en bent organisatie sensitief. Verder herken jij jezelf ook in het volgende:

 • MBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van Mainframe omgeving, AS400, SAP/EWM, Microsoft Office, CORE, EWM/TRD
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Relevante werkervaring die raakvlakken heeft met de rol als supply planner
wat ga je doen

Als planner ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van orders bij leveranciers. Je bewaakt leveringen, zodat voorraadniveaus op peil blijven en backorders opgelost worden. Je bent een spil tussen dealer, leverancier en Hyster - Yale collega's. Je rapporteert aan de teamleider.

 • Hybride werken mogelijk, minimaal 3 dagen op kantoor
waar ga je werken

Je komt als planner terecht bij een grote internationale producent van heftrucks, Hyster-Yale. In Nijmegen worden elk jaar honderden trucks gebouwd, samen met wel 500 medewerkers. De grootte van het bedrijf heeft geen invloed op de sfeer, deze is informeel en gezellig.

sollicitatie

Ben jij na het lezen van de vacature van planner bij Hyster-Yale enthousiast geworden? Reageer dan snel of neem contact met ons op via onderstaande gegevens!

Telefoon: 040-2594210

Mail: tctechniek.zo@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:planner productie
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Planner Randstad 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures