Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Oosterhout Gld

Pedagogisch Medewerker | BSO De Klompjes Dorpshuis

Als pedagogisch medewerker ben jij niet zomaar aanwezig; met jouw unieke ik sta je iedere dag vol toewijding klaar voor de kinderen én je collega's. Jij bent de (pedagogisch) expert die een cruciale rol speelt in het creëren van een omgeving waarin kinderen niet alleen spelen maar ook echt gedijen. Bij draait het om meer dan alleen jouw professionaliteit; het draait ook om het plezier dat je deelt met je collega's, de energie van leuke teamuitjes en jouw voortdurende persoonlijke ontwikkeling. Hier bij staat niet alleen het werk centraal, maar vooral jou als medewerker. Jouw unieke ik staat in het middelpunt, en dat merk je in alles wat we doen. De teams van het Vredesplein en Dorpshuis vormen een hechte samenwerking, waarin jouw persoonlijkheid en expertise een waardevolle bijdrage leveren. Bij ben je niet alleen een pedagogisch medewerker; je bent een essentieel onderdeel van een dynamisch team dat samen streeft naar het allerbeste voor de kinderen én voor jouw unieke ik. Ontdek de kracht van jouw bijdrage bij !

0 - 9 uur

Dorpsstraat 69, Oosterhout Gld

Pedagogisch Medewerker | BSO De Klompjes Dorpshuis

clock

0 - 9 uur

Over de locatie

Ontdek de betoverende mogelijkheid om met jouw unieke talenten te schitteren in de inspirerende wereld van BSO Vredesplein. Hier staat gezelligheid voorop, of het nu gaat om creatief knutselen binnen of volop genieten van buiten spelen op ons veilige terrein. BSO Vredesplein, gelegen in het pittoreske Oosterhout tussen Arnhem en Nijmegen, voelt voor kinderen als een warme en beschermde haven, mede dankzij jouw bijdrage aan een stimulerende omgeving voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Ben je meer gericht op het begeleiden van oudere schoolkinderen op weg naar zelfstandigheid? Ontdek dan de unieke kansen bij onze locatie Dorpshuis. Met een ideale ligging aan het speelplein van de basisschool, bied je begeleiding aan kinderen vanaf 7 jaar. Hier ben jij de sleutel tot hun groei in zelfstandigheid, een intrigerende reis die elke dag opnieuw begint. Word een onmisbaar lid van ons zorgzame en hechte team. Jouw rol is cruciaal in het creëren van een betoverende omgeving voor kinderen. Aarzel niet langer; ontdek de opwinding van werken bij BSO Vredesplein en het Dorpshuis. Jouw carrière in kinderopvang begint hier, in een omgeving doordrenkt met betovering!

 • Een goed salaris tussen €2385,- en €3192,-

 • Een reiskostenvergoeding, of je nu met de fiets, de bus of met de auto komt én gratis parkeren

 • 25 vakantiedagen o.b.v. 36 uur en een eindejaarbonus van 3%

 • Volop doorgroeimogelijkheden en de kans om jouw eigen groep te starten

 • Gegarandeerd veel buiten spelen, knuffels van de kinderen en elke dag vers fruit

 • Korting op kinderopvang wanneer je zelf kinderen hebt

 • Elk jaar samen met je collega's op pad tijdens een gezellig teamuitje

Dit ben jij

checkmarkshape
 • Een kindgerichte opleiding op mbo niveau

 • Je bent zorgzaam, collegiaal en flexibel

 • Je hebt oprechte interesse in de ontwikkeling van kinderen

 • Je bent vrolijk, actief en initiatiefrijk

 • Wil jij je verder ontwikkelen? Je krijgt bij alle ruimte om je te specialiseren en door te leren.

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:1 – 9

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Pedagogisch Medewerker Partou 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures