Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Nijmegen

Leren bij KION

KION

Pedagogisch Medewerker | Buitenschoolse Opvang | Leuvensbroek | 12 tot 15 uur

Nijmegen , Gelderland € 3.192 per maand Regio Midden

Vacature details Solliciteren

Waar ga je dat doen?

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang ga jij aan de slag bij Leuvensbroek. Deze locatie is gevestigd in basisschool De Wingerd in de wijk Lindenholt in Nijmegen. De kinderen kunnen lekker buitenspelen op de speelplaats van de basisschool waar klimrekken, schommels en een glijbaan te vinden zijn. De binnenruimte kenmerkt zich door veel leuke kleine ruimtes die op thema zijn ingericht. Regelmatig wordt er gebruik gemaakt van de gymzaal van de school en de aula.


Het team bij buitenschoolse opvang Leuvensbroek bestaat uit 8 collega's. Een hechte groep waar ruimte is voor eigen inbreng. Zo kan jij namelijk ook mee gaan denken over het inrichten van een nieuwe groep, deze zal komend jaar namelijk gaan openen! Denk jij graag mee en breng jij nieuwe ideeën in, dan is werken bij buitenschoolse opvang Leuvensbroek iets voor jou!


Wat ga je doen?

Werkend als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang bij KION ben jij verantwoordelijk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. In jouw rol begeleid je kinderen zowel in groepsverband als individueel en bied belevenissen aan. Jij gaat met de kinderen sporten in het park, de natuur in, gaat koken of bakken. Ben jij creatief en houd je van theater, dan bedenk jij met de kinderen een toneelstuk. In dit alles laat jij de kinderen meedenken en meedoen. Je hebt oog voor het individu waardoor jij het kind de mogelijkheid geeft zijn talent te ontwikkelen. Na een dag vol belevenissen sluit jij gezamenlijk met jouw collega's af. Tevreden keer jij terug naar huis.


Wat bieden wij?


  • Een mooi salaris voor jouw geweldige inzet volgens cao Kinderopvang, schaal 6. Dat is max 3.192,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV en €0,21 cent per kilometer bij het reizen met de auto;
  • Contractomvang mogelijk vanaf 12 uur per week tot 15 uur per week afhankelijk van de werksoort, beschikbaarheid en teamsamenstelling;
  • Werkdagen in overleg;
  • Contract voor een periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Ben je al in dienst bij KION dan is dit contract aansluitend bij je huidige dienstverband;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen, eindejaarsuitkering, zoals een fietsplan, kinderopvang voor jouw eigen kinder(en) en een gunstige pensioenregeling;
  • Toegang tot het KION Ontwikkelplein, zodat jij je professioneel en pedagogisch kan blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

Functie eisen


Het is belangrijk dat jij bevoegd bent om te mogen werken op de buitenschoolse opvang. Check hier of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.


Spreken wij elkaar snel?
Ben jij enthousiast, dan leren wij je graag kennen! Solliciteren bij ons kan gemakkelijk en snel via onderstaande rode button. Voeg je cv toe dan neemt onze recruiter op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. Voor vragen over het proces rondom jouw sollicitatie kun je mailen naar [email protected] of bellen naar per telefoon via . is werkzaam van maandag tot en met vrijdag. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marinka Beurskens per telefoon via of per mail via marinka.beursken [email protected] . Marinka is aanwezig van maandag tot en met donderdag.


De kracht van KION zit hem in onze collega's!

Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3192 – 3192
Uren per week:12 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Pedagogisch Medewerker KION 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures