Vacature Pedagogisch Medewerker Gebruik

Pedagogisch Medewerker Gebruik in Nijmegen

  • Redactie Nijmegen
  • Unknown

Pedagogisch Medewerker Gebruik in Nijmegen

Adres

Groenestraat 294 6531 JC Nijmegen

Tel:

BESTUURDLID RAAD VAN BESTUUR STICHTING SOOS

Voor het schooljaar 2024-2025 zoeken wij een nieuwe bestuurslid. Als bestuurslid heb je een grote maatschappelijke betrokkenheid en intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de toekomst van de kinderen in Nijmegen en omgeving. Meer informatie over deze functie of wil je solliciteren? Klik hier .

VRIJWILLIGERS
Voor verschillende basisscholen in Nijmegen zoeken we vrijwilligers die toezicht houden bij het overblijven. Vergoeding € 10 per keer. Aanmelding via . Voor meer informatie klik hier .

SPORT PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO
Voor BSO locatie Klein Heijendaal zoeken wij een sport pedagogisch medewerker. Dit voor minimaal één middag op de maandag, dinsdag of donderdag. Je werkt in een kleinschalig team, in een omgeving met veel ruimte om buiten de spelen en te sporten. Locatie Klein Heijendaal beschikt over twee gymzalen waar je als pedagogisch medewerker gebruik van mag maken. Evenals het bijbehorende spelmateriaal. Salaris conform schaal 6 CAO kinderopvang, inschaling naar ervaring. Interesse? Stuur een korte motivatie en CV naar . Voor meer informatie klik hier .


COÖRDINATOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG

Voor verschillende basisscholen in Nijmegen zijn wij op zoek naar een coördinator die het overblijven in goede banen leidt. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen de middag. Je werkt met een team van vrijwilligers. Salaris conform schaal 9 trede 21 CAO kinderopvang. Voor meer informatie klik hier .

PEDAGOGISCH MEDEWERKER
Voor onze BSO locatie De Klokkenberg zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 3 middagen in de week. Voor meer informatie klik hier .


https://www.stichtingsoos.nl/vacatures-2/
Functie: pedagogisch medewerker gebruik Startdatum: 04-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.Functie:pedagogisch medewerker gebruik
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Pedagogisch Medewerker Gebruik Stichting SOOS BSO 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures