Vacature Pedagogisch Medewerker Flex

Pedagogisch Medewerker Flex in Nijmegen

 • Redactie Nijmegen
 • Unknown

Pedagogisch Medewerker Flex in Nijmegen

Hoofdkantoor

 • Het zit 'm in alles
 • Samen op de Herengracht
 • Blijf in ontwikkeling

Werken en leren

 • BBL - Kom werken en leren bij Kindergarden

Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes of peuter), aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Jij begeleidt ze hierin.

De marmeren entree zit er nog, net als de andere monumentale kenmerken, maar... villa Geldersch hof is verder helemaal Kindergarden. En Kindergarden is aandacht voor iedereen en alles. Op de babygroepen maken we gebruik van hangwiegjes, zodat de jongste baby's kunnen wennen aan de geluiden en geuren op de groep. Een veilige ruimte op de groep om even tot rust te komen, en zo leren we ook de kindjes kennen! Wist je dat we op onze vestiging zwangerschapsgym geven?

Postweg 50, Nijmegen

Een inspirerende (werk)plek voor jou en de kinderen

Een pedagogisch medewerker die gek is op de ondeugende dreumesen, de fantasierijke wereld en vele vragen van de peuters, maar ook met veel liefde zorgt voor de allerkleinsten op onze babygroep. Ben jij gekwalificeerd om in de kinderopvang te werken en heb je zin in een mooie afwisselende functie? Word dan onderdeel van ons team! Jij biedt de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Als pedagogisch medewerker flex heb je geen vaste groep maar wissel je tussen de verschillende groepen op de vestiging. Samen met je collega's creëer je op de groep een klimaat van rust, ruimte en aandacht. Vanaf het moment dat je bij Kindergarden komt werken, investeren we in jouw ontwikkeling. Dat doen we vanuit onze eigen Kindergarden Academie. Je wordt getraind in wat je moet weten en kunnen om je werk goed uit te voeren. Samen met je team draag je de verantwoordelijkheid voor het draaiende houden van de vestiging. Met elkaar en voor elkaar, dat vinden we belangrijk.

Wat bieden we jou?

Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang. Dit betekent een salaris van € 2.385 - € 3.512 in schaal 6 of 7, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering.

Bij Kindergarden bieden wij je de mogelijkheid om door te groeien van pedagogisch medewerker in schaal 6 naar senior pedagogisch medewerker in schaal 7. Daarnaast hebben wij onze eigen Kindergarden Academie waarmee we investeren in jouw ontwikkeling.

Bij ons betaal je voor de opvang van je eigen kind(eren) bij een van onze vestigingen het maximale uurtarief dat je vergoed krijgt via de kinderopvang toeslag (KOT). Jouw korting is dus het verschil tussen het uurtarief van de vestiging waar je je kind(eren) naar toe brengt en het maximale kinderopvang toeslag uurtarief (KOT).

Een contract voor 12 maanden, daarna krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd.

Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).

We vergoeden je reiskosten voor het OV volledig. Als je met de auto komt (ongeacht de reisafstand) bedraagt dit 21 cent per kilometer.

Een inspirerende en professionele werkomgeving op de mooiste locaties, waar we veel aandacht geven aan licht, rust en ruimte.

Je deelt met ons de passie voor de begeleiding en ontwikkeling van kinderen. Je geniet van ieder moment. En zet alles op alles om de kinderen op jouw groep een leerzame en fantastische dag te bezorgen.
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en verzorging van kinderen, wat maakt dat je in het bezit moet zijn van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang. Je bent in het bezit van een VOG voor de Kinderopvang of we kunnen zonder bezwaar een VOG voor je aanvragen.

 • Wat leuk dat je solliciteert! Tijdens de screening kijken we of je gekwalificeerd bent, of je in aanmerking komt voor een andere functie of voor een omscholingstraject. Ook kijken we naar je werkervaring. Wanneer we perspectief zien, nemen telefonisch contact met je op. Zo niet, dan ontvang je per mail een terugkoppeling.

 • Telefonisch gesprek

  Tijdens het telefonisch gesprek maak je kennis met onze recruiter. We stellen jou een paar vragen en vertellen kort wat de functie inhoudt. Ook stellen we vragen over jouw achtergrond qua opleiding (om te kijken of je de juiste kwalificaties hebt) en qua werk. Verder zijn we benieuwd of jouw wensen overeenkomen met de vereisten vanuit de vacature en de desbetreffende vestiging. Dat zal een gesprek en een meeloopmoment op de vestiging zijn.

 • Meeloopmoment en gesprek op de vestiging

  Na een positief telefonisch gesprek, plannen we een gesprek en meeloopmoment in op de vestiging. Je krijgt een gesprek met de vestigingsmanager én je gaat meelopen op de groep. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld wat de functie inhoudt.

 • Aanbod

  Waren de gesprekken positief en hebben we een prima indruk van elkaar? Dan stellen we een arbeidsvoorwaardenvoorstel op. Dit ontvang je per mail.

 • Gefeliciteerd

  Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe baan… Wij verwelkomen jou graag als onze nieuwe collega. Je contract ontvang je digitaal. Ook ontvang je een inlog voor je account in AFAS. Daarmee krijg je toegang tot onder andere de online onboarding, de Kindergarden Academie, je loonstroken, enzovoorts.

Vragen over werken bij Kindergarden?


Functie: pedagogisch medewerker flex Startdatum: 22-09-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2385 - 3512 Uren per week: 33 - 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.Functie:pedagogisch medewerker flex
Startdatum:21-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3512
Uren per week:33 – 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Pedagogisch Medewerker Flex Kindergarden Nederland 21-09-2023

Bekijk ook andere vacatures