Vacature Payroll Expert

Payroll Expert in Oosterhout Gld

 • Redactie Nijmegen
 • Unknown

Payroll Expert in Oosterhout Gld

Payroll Expert Enthousiaste uitbetaler van precies de juiste bedragen

Direct naar:

Hoe maak jij onze klanten blij?

Wat hun precieze rol ook is, alle bol.com collega's willen het leven van klanten en partners elke dag een beetje makkelijker maken. Daar belonen we hen op 1001 manieren voor. Yep, ook met een salaris. Om de salarisverwerking nog strakker te laten verlopen, hebben we gekozen voor de AFAS HRM en Payroll modules. Hoewel we zelf een hoop payroll kennis in huis hebben, is het zelfstandig draaien van de payroll in AFAS nieuw voor ons. We zijn volop bezig met de voorbereiding en inrichting. Wil jij ons helpen om de modules succesvol te implementeren en de payroll vervolgens perfect uit te voeren? Je kennis en ervaring worden op waarde geschat!

Als Payroll Expert zorg je ervoor dat zo'n 3.000 bol.com'ers elke maand het juiste salaris ontvangen. Je borgt niet alleen een correcte salaris- en personeelsadministratie, maar bent ook het aanspreekpunt bij vragen over salarissen, personeelsmutaties en arbeidsvoorwaarden. Soms kom je zelf meteen met het juiste antwoord. Andere keren verwijs je collega's naar het HR-portal (mybol.com) waar alle informatie te vinden is. Mede dankzij jou, want je update Mybol.com enthousiast, zodat collega's sneller antwoorden vinden en - ook best lekker - jouw workload afneemt. Bovendien heb je - zeker in het begin - een belangrijke stem als het gaat over AFAS.

Hoe kunnen we dat het beste implementeren? En hoe willen we ermee werken? Genoeg te doen dus, maar je staat er niet alleen voor, want je werkt samen met tien directe collega's en hebt veel contact met specialisten van de bredere HR afdeling. Uiteraard nodigen we je van harte uit mee te denken over verbeteringen. Heb jij ideeën om payroll-processen nóg slimmer te stroomlijnen of nog prettiger samen te werken? We horen het graag én maken er samen werk van! Goed om te weten: er werken veel internationale collega's, dus Engels is een veel-gesproken taal.

 • Je benut jouw kennis van payroll processen én (vooral!))) AFAS om de salarisadministratie perfect in te richten en uit te voeren
 • Je denkt en praat mee over de beste manier om AFAS te implementeren
 • Je deelt je AFAS expertise graag en vaak met collega's #samen-sneller-beter
 • Je verzorgt de maandelijkse loonverwerking van A tot Z en voert mutaties tijdig door
 • Je verzorgt heldere rapportages en analyses op het gebied van verzuim, HR en finance
 • Je beantwoordt uiteenlopende payroll-vragen van medewerkers en leidinggevenden
 • Je zorgt ervoor dat steeds meer antwoorden op het mybol.com (HR) portaal staan
 • Je draagt bij aan verbeteringen en innovaties van werkprocessen, manieren van werken en systemen

Omdat jij super-enthousiast wordt van payroll uitdagingen. En daar dus graag je tanden in zet. Je houdt wel van een beetje hectiek, kunt prima organiseren en behoudt altijd het overzicht, ook als de werkdruk ineens piekt. Prioriteren gaat je soepel af, net als communiceren. Dat is belangrijk, want bij bol.com staan we als HR midden in de business en willen we collega's persoonlijk verder helpen. Verder verwachten we dat je fan bent van automatiseren; hoe meer werk de software doet, hoe beter.

 • - Handwerker Je verwerkt alles liefst handmatig; de meerwaarde van automatisering wordt volgens jou sterk overschat
 • - Geen aansluiting Perfecte aansluiting met de loonjournaalposten in onze boekhouding is een luxe, maar geen noodzaak
 • - Solist Je snapt teamsporten, maar wint de wedstrijd liever zelf dan samen met je collega's.
 • + Payroll kenner Je combineert een relevante HBO opleiding (PDL en/of VPS) met minimaal 4 jaar payroll ervaring en hebt bewezen dat je procesoptimalisaties in goede banen kunt leiden
 • + AFAS fan Je beschouwt AFAS software als je tweede huis: hoe meer ervaring, hoe beter
 • + Volger van wet- en regelgeving Je hebt kennis van sociale- en fiscale wetgeving en wilt die continu actualiseren

Hier kom je terecht

Bij een van de bekendste online retail tech platformen van Nederland en België. Een platform waar zo'n 13 miljoen klanten kiezen uit 35 miljoen artikelen. Een platform dat zo'n 52.000 partners helpt hun bedrijf te runnen. En een platform dat nooit 'af' is, want bol.com vindt retail sinds 1999 opnieuw uit, en dat willen we blijven we doen. Als iets beter kan, willen we dat graag nog beter maken! Samen met onze klanten, partners en ongeveer 2.800 collega's. Als Payroll Expert land je binnen de afdeling HR Operations en rapporteer je aan de Lead HR services. Los van jouw team, bestaat de afdeling uit de teams Operations Innovation & Support (process improvement specialisten en projectmanagers) en HR IT dat het functioneel applicatiebeheer verzorgt. Jouw team telt 10 enthousiaste collega's, inclusief twee payroll medewerkers waarmee je nauw samenwerkt. En de sfeer? We willen hard werken en even hard 'spelen'. Dat laatste kan op ons voetbalveld, in de games room of tijdens vrijdagmiddagborrels. Samenwerken en elkaar beter maken, zitten diep in ons DNA. Ook in dat van jou? Welkom aan boord!

Wij creëren een omgeving waarin we de kracht van diversiteit benutten.

 • Jouw pensioen

Wij wijzen je graag op het volgende:


Functie: payroll expert Startdatum: 12-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3000 - 3000 Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.Functie:payroll expert
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Payroll Expert bol.com 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures