Vacature Onkruid reiniger

Onkruid reiniger in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Dar is hét bedrijf in de regio Nijmegen op het gebied van afvalbeheer van de openbare ruimte. Hun visie is ‘Dar houdt de regio fris’ waarbij zij de gemeenten optimaal willen ontzorgen door onze dienstverlening aan hun inwoners. Je krijgt een afwisselende, informele en uitdagende functie bij een leuk bedrijf. De sfeer is informeel en er is altijd ruimte voor een grapje. Het kantoor ligt aan de Energieweg en is ook goed te bereiken vanaf Arnhem. Ook rijden er vanaf Nijmegen centraal station bussen richting Dar.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, harde werker om ons team in Nijmegen te versterken.

Als medewerker onkruid reiniger bij Dar ben je verantwoordelijk voor de beheersing van het onkruid in de openbare ruimtes, in het stadscentrum en woonwijken in Nijmegen. Het is een belangrijke functie omdat je medeverantwoordelijk bent voor een mooi, schoon en fris Nijmegen. 

Een werkdag zal er als volgt uitzien:

Je komt om 07:00 op het kantoor aan. Hier krijg jij te horen waar (en evt. met wie) je vandaag gaat werken. Je controleert of al het gereedschap en de wagen werken, waarna je naar locatie vertrekt. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het handmatig beheersen van onkruid en het besturen van hete lucht machines waarmee onkruid bestreden wordt. Rond 16:00 zit jou werkdag er weer op. Je komt weer terug op kantoor en zorgt dat alle gereedschappen er weer netjes bij liggen voor de volgende werkdag. 

Let op! Het kan voorkomen dat je in deze functie ook op onregelmatige tijden moet werken. Dit betekent dat je bijvoorbeeld om 06.00 uur start in plaats van 07:00. 

Functie-eisen
 • Je hebt technisch inzicht in diverse zaken zoals kennis over voertuigen waarmee je gaat werken;
 • Jij hebt nieuwe processen snel onder de knie;
 • Jij kan goed zelfstandig werken en vindt het niet erg om alleen op pad te gaan.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 
Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een voltijd functie van 32/40 uur per week. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00/16:00. Er zijn ook volop diensten in het weekend, afhankelijk van jouw flexibiliteit en beschikbaarheid. Je zal eind april/begin mei instromen.

 • Een salaris van € 2375,- bruto per maand; (op basis van een fulltime dienstverband)
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
 • Je ontvangt bedrijfskleding van Dar, waar je €0,93 wasvergoeding per gewerkte dag voor krijgt;
 • Gratis parkeergelegenheid op kantoor;
 • Doorgroeimogelijkheden naar vakkracht Groen;
 • Een fulltime baan van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:00;
 • Je bouwt 8% vakantiegeld op;
 • Je bouwt pensioen op vanaf 8 gewerkte weken.
 • Ontwikkelmogelijkheden binnen Dar


Functie:industrieel reiniger
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Onkruid reiniger Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures