Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Nijmegen

Deze training bestaat uit 8 bijeenkomsten en vindt plaats op:

Beschikbaar op al deze dagen? Meld je dan snel aan, als de training vol zit nemen we contact met je op over een andere training. (Mocht je maximaal 1 dagdeel verhinderd zijn, meld je alsnog aan en benoem de datum in de motivatie/opmerkingen).

Wat wij vragen

Je kunt je minimaal tussen de 14 en 18 uur per maand inzetten voor De Kindertelefoon (exclusief reistijd) waarvan minimaal 12 uur per maand aan diensten, dit komt neer op gemiddeld 3 uur per week. Deze uren kun je zelf inplannen via ons roostersysteem. Van deze 12 uur vragen we je minimaal 2/3 deel (dit komt neer op minimaal 8 uur) in de avonden en weekenden te werken. De overige 2-6 uur per maand besteed je aan overige activiteiten zoals het bijhouden van je deskundigheid, het maken van een e-learning, een borrel met je mede vrijwilligers etc.

 • Je kunt je voor langere tijd (minimaal 1 jaar) aan De Kindertelefoon verbinden
 • Je woont niet verder dan 40 km van een van onze locaties
 • Je hebt HBO denkniveau (diploma is geen vereiste)
 • Je spreekt en schrijft Nederlands op minimaal niveau C1 wanneer Nederlands niet je moedertaal is
 • Je kunt een VOG aanvragen

Hier herken jij jezelf in én wil je jezelf verder in ontwikkelen

 • Je bent een leergierige doorzetter
 • Je bent in staat tot (zelf)reflectie en je vindt het geen probleem om feedback te ontvangen en te geven
 • Je bent communicatief sterk, kunt je goed verplaatsen in een ander en je durft om hulp te vragen
 • Je kunt snel schakelen tussen totaal verschillende gesprekken
 • Je kunt lachen om een grapje en hierin meeveren, je zoekt écht contact met een kind
 • Je bent open minded, nieuwsgierig, betrouwbaar en betrokken

Dit levert het je op

Een uitgebreide training in gespreksvoering (CV boost!))) met kinderen en jongeren, ook na de training word je gecoacht en begeleid en blijven we het hele jaar door jouw deskundigheid vergroten door het organiseren van (thema) bijeenkomsten en andere trainingen. Bij De Kindertelefoon kun je blijvend leren en ontwikkelen, zo zijn er nog verschillende doorstroomfuncties en extra taken. Je komt binnen in een gedreven, gezellig en enthousiast team van vrijwilligers. Samen voer je kleurrijke diensten vol gesprekken met kinderen en jongeren. Niet alleen is het leuk en leerzaam, je doet ook een bijdrage aan het maatschappelijk belang. En het gezellige team zorgt er voor dat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. Als laatste bieden we ook de basiszaken zoals een reiskostenvergoeding en WA-verzekering.


Functie: nijmegen vrijwilliger Startdatum: 10-10-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 8 - 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.Functie:unknown
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Onbekend – Onbekend De Kindertelefoon 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures