Vacature Officemanager

Officemanager in Nijmegen

Geplaatst op 30 oktober 2023

Officemanager

Ben jij in staat om het visitekaartje van HIP te zijn en daarbij achter de schermen alles zo goed mogelijk te regelen? Heb je relevante werkervaring als officemanager binnen een informele, kwaliteit gedreven en soms hectische werkomgeving? Heb je graag diverse administratieve verantwoordelijkheden maar kan je ook schakelen als er ineens een puber aan je bureau staat met een vraag? Dan gaan we graag met je in gesprek over onze gezamenlijke ambities.

Wat ga je doen?

Deze nieuwe rol is ontstaan door de groei en het succes van HIP Huiswerkbegeleiding en Particuliere scholen. Het hoofdkantoor is verdeeld over twee campuslocaties waar ook een school en huiswerkinstituut zijn gevestigd. Als Office Manager ben je het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van HIP op één van deze locaties. Je weet als spin in het web wat er speelt en zorgt ervoor dat collega's goed en leuk kunnen werken in een fijne werkomgeving. Op administratief gebied heb je eigen verantwoordelijkheden zoals het beheer van het archief, de contacten met leveranciers, organisatorische werkzaamheden zoals 'lief & leed' en het organiseren van bijeenkomsten en overleggen. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning aan verschillende afdelingen, de instituten, de scholen en aan collega's.

Je ontvangt bezoekers, je beantwoordt de algemene telefoon en beheert de mailbox van HIP. Hierbij zorg je voor de juiste toon in de communicatie en geef je bruikbare antwoorden. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het beheren van de voorraden en de uitstraling van de hoofkantoorlocaties.

Hierbij werk je nauw samen met de collega Office Manager van de andere locatie. Waarbij jullie de mogelijkheid hebben om taken te verdelen en elkaar te vervangen. Zo draag je bij aan de professionele uitstraling van HIP en lever je een belangrijke bijdrage aan een fijne, persoonlijke werkomgeving.

Waar je komt te werken:

Bij HIP Huiswerkbegeleiding en Particulier onderwijs werken bevlogen docenten en huiswerkbegeleiders op 2 Campuslocaties en 18 huiswerkinstituten. De hoofdkantoorcollega's werken afwisselend op de locaties in Laren en Bilthoven. We hebben op beide locaties een vacature voor Officemanager.

Wat wij jou bieden:

HIP biedt goede arbeidsvoorwaarden en een informele, collegiale sfeer. Je krijgt de ruimte om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen.

  • Een contract voor 12 maanden met een reële mogelijkheid tot een aanstelling voor langere termijn
  • Het salaris bedraagt max. € 3.400,- per maand, gebaseerd op je kennis en ervaring
  • Een pensioenregeling
  • 8% vakantiegeld dat maandelijks wordt uitbetaald

Wie ben jij?

Je voelt je thuis in een ambitieuze maar persoonlijke werkomgeving en bent 24 uur per week beschikbaar. Hierbij is het mogelijk de werkuren te verdelen over 4 dagen waardoor je onder schooltijd kan werken. Door jouw persoonlijkheid ben je in staat om binnen een hectische werkomgeving overzicht te bewaren, werk gedaan te krijgen en rust en verbinding te brengen.

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Nederlands zeer goed in woord en geschrift
  • Digitale vaardigheden in Office365
  • Communicatief sterk, administratief vaardig en in staat het werk planmatig te organiseren

Wil je dit bericht delen?
Klik op één van deze kanalenFunctie:officemanager
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3400 – 3400
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Officemanager HIP 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures