Vacature Nucleair Geneeskundige

Nucleair Geneeskundige in Nijmegen

CWZ Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Nucleair geneeskundige

2023-10-31

Organisatieonderdeel

Nucleaire geneeskunde

Vakgebied(en)

Medisch

CWZ Ziekenhuis Weg door Jonkerbos 100 Nijmegen 6532 SZ Nijmegen Gelderland Nederland

Opleidingsniveau

wo

Reageren vóór

09-11-2023

Wij hebben ruimte voor een enthousiaste en ondernemende collega. Ben jij de nucleair geneeskundige die onze afdeling komt versterken?

Waar je komt te werken

Nucleaire geneeskunde is een zelfstandige, moderne en dynamische afdeling binnen CWZ. Wij bieden vrijwel alle vormen van nucleair geneeskundige diagnostiek aan, evenals poliklinische behandelingen met radionucliden. Het camerapark bestaat uit een Siemens Biograph Vision PET/CT scanner, een Siemens Symbia Intevo SPECT/CT camera en een D-SPECT dedicated myocard gammacamera. De afdeling is volledig gedigitaliseerd, beoordeling en verslaglegging is geïntegreerd binnen PACS.

Wat ga je doen?

Je focus zal liggen op de beoordeling en verslaglegging van alle op de afdeling uitgevoerde onderzoeken. Daarnaast begeleid je farmacologische inspanningstesten en neem je actief deel aan diverse tumorwerkgroepen. Ook heb je regelmatig overleg met collega's van de afdelingen radiologie, klinische fysica en klinische farmacie.

Zo maak jij het verschil

  • Je bent een RGS geregistreerd nucleair geneeskundige of nucleair radioloog die het vak in al zijn facetten beheerst.
  • Ruime ervaring met zowel PET/CT (waaronder PSMA) als myocardperfusiescintigrafie is een vereiste, affiniteit met Lu-177 PSMA therapie is een pre.
  • Je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.
  • Je bent een sociaal vaardige teamspeler die actief wil bijdragen aan het implementeren van vakinhoudelijke ontwikkelingen.
  • Je staat open voor het geven van onderwijs en het ontplooien van wetenschappelijke activiteiten.

Wat je van ons krijgt

  • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Arbeidsvoorwaarden conform AMS-regeling
  • Een goede pensioenopbouw bij Zorg & Welzijn , waaraan de werkgever de helft bijdraagt.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, voordelige verzekeringen en een aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van o.a. een fiets, laptop of je sportschoolabonnement.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze nucleair geneeskundigen, Maarten Vinken en Rick Hermsen, via / of / .
Klik op de button hieronder. Richt jouw sollicitatie aan de heer , . De selectiegesprekken vinden hoogstwaarschijnlijk plaats in week 46 of 47 vanaf 17.15 uur.

Meer informatie over medische functies .

Mail ons gerust via werken@ verwijder-dit. cwz.nl . We komen graag met je in contact!
In CWZ werken meer dan 4000 medewerkers in verschillende vakgebieden . Bekijk verdere informatie over werken bij CWZ en ons ziekenhuisFunctie:nucleair geneeskundige
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Nucleair Geneeskundige Ziekenhuis Canius-Wilhelmina 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures