Vacature Nieuwe Leden

Nieuwe Leden in Nijmegen

T - E

De Jongerentafel van SEJN zoekt nieuwe leden!

Onze collega's Milou Golbach en begeleiden een jongerentafel vanuit het SEJN , waarbij ervaringsdeskundige jongeren meedenken over het inzetten en benutten van vragenlijsten en gegevens in de jeugdhulp. Zo krijgt het perspectief van de cliënt een belangrijke plek binnen SEJN en kan ervaringskennis benut worden bij het interpreteren van de data uit de Lerende Databank Jeugd (LDJ).
Ben je of ken je iemand die interesse heeft om mee te doen aan de Jongerentafel van SEJN en wil je je aanmelden of meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Milou ( ) of Nina ( ).

Praktikon is NEN 7510 gecertificeerd. Met het certificaat wordt aangetoond dat Praktikon de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de aan haar toevertrouwde informatie goed heeft geborgd.Functie:nieuwe leden
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Nieuwe Leden Praktikon 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures