Vacature Nachtwaker

Nachtwaker in Beuningen Gld

Nachtwaker

location_on Beuningen (OV)

access_time 20 uren per week

euro 2184 - 2967

school VMBO / MBO

Wil jij je passie voor je werk als bewaker delen met ons maatschappelijke belang? Dan is de functie Nachtwaker in Beuningen (OV) iets voor jou. Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als Nachtwaker zorg jij ervoor dat 's nachts alles in orde en veilig is. Je bewaakt de toegang en je voorkomt onveilige situaties binnen het pand. Jij zorgt dat de bewoners, de collega's en eventuele bezoekers veilig zijn. Je houdt bewoners aan de gemaakte afspraken en je durft in te grijpen bij incidenten. Je straalt gezag uit. Je grijpt pas echt fysiek in als er fysiek geweld dreigt. Verder voer je af en toe wat huishoudelijke taken uit, evenals lichte technische werkzaamheden. Je voert administratieve werkzaamheden uit en neemt deel aan werkoverleg (bijv. overdrachten).
Een nachtdienst strekt zich uit van 23:00 uur tot 7:15 uur, waarbij er elke nacht een begeleider aanwezig is die een slaapdienst heeft. In geval van calamiteiten kun je de begeleider wekken, zodat jullie samen kunnen ingrijpen om de situatie onder controle te brengen.

Dit ben jij

Als nachtwaker sta jij stevig in je schoenen en ben je communicatief sterk. Jij weet orde te bewaren en andere te kalmeren. Daarnaar herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je hebt minimaal een mbo niveau 2 diploma in de richting van beveiliging.
  • Je kunt nachtwerk goed combineren met je privé omstandigheden.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met de doelgroep.
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Je bent christen (katholiek, protestant of anders) en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je meer daarover weten, zie: www.legerdesheils.nl/identiteit

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is werken met betekenis voor anderen. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:

  • Een contract voor 20 uur per week, dit is twee tot drie nachten per week.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 3 van de cao sociaal werk (€ 2.184,- tot 2.967,- o.b.v. 36 uur).
  • Een overeenkomst voor een jaar, met de bedoeling deze te verlengen.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%, pensioenopname en sportbudget;
  • Welk vervoersmiddel past bij jou? Bij ons krijg je altijd een reiskostenvergoeding (in de vorm van een kilometervergoeding, NS Business Card, fietsplan).
En ja, uiteraard een warm welkom en goede samenwerking met je collega's. Je komt terecht in een gevarieerd team, het zijn doeners en goed op elkaar ingespeeld.

Over het Leger des Heils

Jouw werkplek:
Als Nachtwaker kom je te werken bij onze Huis en Haard locatie in Beuningen Overijssel. Huis en Haard Beuningen Overijssel is een beschermd wonen voor dak- en thuisloze mensen met psychiatrische problematiek. Samen brengen wij de problemen in kaart en stellen we doelen om aan te werken. Bijvoorbeeld op het gebied van psychiatrische problemen, verslavingen en een eventuele relatie met justitie. In overleg met de deelnemer wordt zonodig schuldhulpverlening, verslavingszorg, GGZ of een andere instantie ingeschakeld. We brengen structuur in de dag en zoeken een passende dagbesteding. Doel is dat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. Huis en Haard Beuningen Overijssel verleent zorg in het kader van de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en heeft een capaciteit voor in totaal 30 deelnemers.
Het Leger des Heils werkt in Nederland vanuit verschillende regio's. Regio Oost biedt zorg en hulp in de Provincies Overijssel (exclusief Steenwijkerland en omgeving Zwolle) en Gelderland (exclusief omgeving Nijmegen) Met 650 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten we ons in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we met jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, dagbesteding, verpleging en verzorging, palliatieve zorg, verslavingszorg en de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden. Je kunt reageren via de button 'Solliciteer direct' bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures . Bel met Henriëtte van Olst (afdelingsmanager) via .
Benieuwd wie we zijn en wat we doen? Wij geven jou graag een kijkje in de keuken! Stuur Henriëtte een WhatsApp, dan plannen we een moment voor een meeloopmoment.

Functie:nachtwaker
Startdatum:24-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2184 – 2967
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Nachtwaker Leger des Heils 24-01-2024

Bekijk ook andere vacatures