Vacature Multi-talenten

Multi-talenten in Nijmegen

Werken bij Bluenotion

Dagelijks houden we ons bezig met ontwikkelen en doorontwikkelen van technische oplossingen. Met enige regelmaat zijn we dan ook op zoek naar multi-talenten die ons team kunnen komen versterken!


We werken in een
inspirerende omgeving

In een sfeervol oud schoolgebouw met hoge plafonds en houten visgraatvloeren, vind je ons kantoor op de eerste verdieping. Direct naast onze collega's en buren van LookinSharp, Leadbouwers en Duqaat. Met creatieve geesten, marketinggenieën, cijfertovenaars en technische toppers om je heen is dit een inspirerende omgeving waar dagelijks de meest uiteenlopende en innovatieve ideeen worden geboren!

Gezamelijk en
geregeld lunchen

Je broodtrommeltje kun je gewoon thuis laten! De lunch wordt namelijk voor je geregeld. Dagelijks word er vers brood gehaald bij de bakker om de hoek. Zo nu en dan lunchen we ook wel eens samen in de stad of laten we broodjes bezorgen.

We werken met
flexibele uren

Workin' nine to five? Soms wel, soms niet. Niemand zal op zijn horloge tikken als je 's ochtends eens een uurtje later bent dan normaal. Tussendoor even een frisse neus halen voor nieuwe inspiratie of even de hardloopschoenen aantrekken om je hoofd leeg te maken? Doen!
We werken veel en hard! Het liefst werken we natuurlijk met z'n allen tegelijk zodat we lief en leed kunnen delen, maar wel op flexibele tijden!

Binnen 5 minuten in de trein

In de stad, aan het park en super dicht bij het station. De ligging van ons HQ is ideaal! 's Ochtends rol je zo vanuit de trein het kantoor binnen. Tijdens de lunch loop je een rondje door het Kronenburgerpark en na werktijd loop je nog even snel de stad in. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto, dat is fijn voor onze klanten maar ook voor jou als werknemer.

Goed geregelde secundaire voorwaarden

Dit klinkt misschien een beetje stoffig, maar Bluenotion zorgt goed voor haar werknemers. Naast een laptop van de zaak, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw is ook persoonlijke doorontwikkeling een belangrijke secundaire voorwaarde. Dit hoort allemaal bij je persoonlijke ontwikkeling en daar investeert Bluenotion graag in.

Elke vrijdag een middagborrel

Elke vrijdag rond de klok van 16:00u gaat bij ons het 'bieralarm' af. Een beetje zoals de eerste maandag van de maand, maar dan nèt wat subtieler. We ronden nog wat laatste zaken af en dan is het toch echt tijd om het weekend vakkundig in te luiden. Eerst een biertje en bitterballen op kantoor, en mochten we de smaak dan lekker te pakken hebben (iets wat met enige regelmaat toch wel gebeurt) toppen we nog even af in de stad.

Heb jij een idee waarover je met ons wilt sparren?Functie:multi talent
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Multi-talenten Bluenotion 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures