Vacature Monitoren

Monitoren in Nijmegen

Beheer poelen
In juni 1992 richtten leden van IVN, KNNV, RAVON Noord-Brabant, Vogelwerkgroep De Kempen en medewerkers van de gemeente Eindhoven Poelenwerkgroep Eindhoven op voor beheer, ontwikkeling en monitoring van deze amfibieënpoelen. Poelenwerkgroep Eindhoven is onderdeel van Stichting Stadsnatuur Eindhoven.

Poelenadoptieprogramma
Sinds 1999 kent Eindhoven het Poelenadoptieprogramma. Basisscholen krijgen de mogelijkheid om een poel te adopteren. Inmiddels doen 35 basisscholen hier structureel aan mee. De kinderen helpen met het monitoren en beheren van een eigen poel in de buurt van hun school. Voor meer informatie en hun natuuravonturen: www.facebook.com/poelenineindhoven

Monitoren
Om te volgen welke amfibieën gebruik maken van de poelen gaan de poelenwerkgroepers van eind februari tot juli in kleine groepjes op stap, bewapend met schepnet en zaklamp, om gegevens te verzamelen. Dit gebeurt meestal 's avonds in het donker, omdat dan de meeste amfibieën actief zijn.

Over RAVON

RAVON is een onafhankelijke kennisorganisatie die samen met vrijwilligers, inheemse reptielen, amfibieën en vissen beschermt.Functie:monitor
Startdatum:04-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Monitoren RAVON 04-11-2023

Bekijk ook andere vacatures