Vacature Meewerkend Voorman Groen

Meewerkend Voorman Groen in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Jij komt te werken op de afdeling IBOR als meewerkend voorman groenvoorziening. Bij Dar Nijmegen heerst een informele sfeer. Er is altijd ruimte voor een grapje. Je start de dienst op kantoor om 07:00 en gaat vervolgens met het team op stap. Voor de pauze rijdt je weer terug naar kantoor om gezamenlijk pauze te houden. Vervolgens ga je verder en rond je de werkdag af. Dat is rond 16:00. Bij Dar wordt samen door alle collega's gewerkt aan een schonere omgeving. Dar is goed te bereiken met de auto vanaf Arnhem, Nijmegen, Oss en Ede. Ook rijden er bussen naartoe vanaf Nijmegen station.

Functieomschrijving

Als meewerkend voorman ben jij iemand die goed leiding kan geven. Samen met je team werk je aan een gezamenlijk doel, namelijk het schoonhouden van Nijmegen-en omgeving. Het is een voltijd functie van 40 uur per week. Jij stuurt als meewerkend voorman groenvoorziening een team aan van 10 tot 15 medewerkers. Daarnaast houd jij je bezig met de administratie. Hierbij kan je denken aan de urenregistratie van de medewerkers, ziekte- en verlof meldingen verwerken en het bestellen van benodigde materialen. Naast de leidinggevende taken, draai jij zelf ook mee met het team. De werkzaamheden hiervan zijn onder andere snoeien, harken en schoffelen. Hiervoor moet je dus ook fysiek fit zijn om deze taken uit te voeren. Jij bent iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt!

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding (in de groene sector is een pré) (niveau 3 of 4)
 • Je bent in het bezit een B rijbewijs, rijbewijs BE is een pluspunt
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het groen
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris van maximaal €18.95 bruto per uur
 • Vakantie-en verlofdagen 8%
 • Opbouw pensioen na 8 gewerkte werken
 • Een fulltime werkweek van maandag tot en met vrijdag
 • Werktijden zijn  van 7.00 tot 16.00
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, ongeacht vervoersmiddel
 • Extra's zoals: Gratis parkeergelegenheid, wasvergoeding voor je bedrijfskleding van €0,93 per gewerkte dag


Functie:assistent hovenier
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3120 – 3120
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Meewerkend Voorman Groen Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures